Aluminium hardshell segitiga mobil hateup luhur tenda T30

Katerangan pondok:

Desain A-frame anu lega nawiskeun kamar sirah anu saé pikeun pinuh calik sareng bersantai di tenda sareng ningali pandangan tina jandéla sisi layar ageung.
Dijieun tina kualitas luhur 600D rip-stop ventilated coated poly-cotton bahan ku kituna anjeun bakal ditangtayungan tina malah hujan heaviest jeung angin.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Cangkang aluminium 1.5mm tiasa ngadukung sistem crossbar pilihan supados anjeun tiasa mawa gear tambahan dina luhureun tenda.Naha éta sapédah, papan selancar, kayak, sistem pancuran anu dipasang di rak, jsb,

    Nalika tenda rooftop munggaran pencét pasar aranjeunna revolusioner, lolobana alatan tenda anjeun sarta kasur (dua hal nu nyokot up paling spasi packing) ayeuna merenah disimpen dina hateup anjeun.Tangtosna, aya seueur deui kauntungan pikeun gaduh tenda di atap, tapi ogé, seueur ogé kontra.

    aluminum hard shell roof top tent_副本

    Untungna, lolobana drawbacks ieu pakait sareng lemes-cangkang rooftop tenda, kitu ogé unit kanvas beurat anu hese flip muka.Kusabab ieu, Tenda kami parantos ngiringan desain cangkang anu keras.Kauntungan tina setelan ieu kalebet…

    Desain dibantuan gas-strut anu butuh sababaraha detik pikeun muka sareng nutup
    Tata perenah asup / kaluar tilu titik supados anjeun henteu kedah ngarencanakeun tempat kemah anjeun di sabudeureun tenda anjeun
    Bentuk anu langkung aerodinamis
    Anjeun tiasa nutup tenda sareng ranjang anjeun di jero, sareng anu terakhir…
    Tenda Ekspedisi kami parantos ngiringan desain cangkang keras.
    Salaku tambahan, tenda cangkang keras biasana tahan langkung lami tibatan anu sami sareng cangkang lemes, aranjeunna ogé langkung gampang dibersihkeun, sareng langkung tahan ka hujan, salju sareng cuaca angin.

    roof top tent
    roof top tent
    roof top tent

    Spésifikasi

    Ngaran Produk
     Aluminium teuas hateup luhur tenda
    Nyetél ukuran 130*205*20cm
    Ukuran dilipat Ukuran dilipat
    Métode bubuka sareng nutup kutub hidrolik ditawarkeun nempatkeun up gaya
    Bahan cangkang ketebalan aluminium 1.5MM
    Warna cangkang Hideung, kulawu
    Kain 280g UV-tahan W/P, W/R poliéster Oxford
    Warna lawon Camo, khaki, kulawu,
    Kasur 5 cm High Density Busa
    tangga Tangga aluminium 2.3m (L)
    NW 62 kG
    GW 74kg
    Ukuran bungkusan 215 * 140 * 24 cm

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali