Aluminium hardshell segitiga mobil hateup luhur tenda T30

Pedaran pondok:

Desain A-frame anu lega nawiskeun rohangan sirah anu hadé pikeun pinuh linggih sareng bersantai di tenda sareng ningali pandangan tina jandéla sisi layar anu ageung
Dijieun tina kualitas luhur 600D rip-stop ventilate dilapis bahan poli-katun sahingga anjeun bakal dijaga tina hujan sareng angin anu paling beurat.


Detil Produk

Tanda Produk

Cangkang cangkéng: Cangkang cangkéng aluminium
Tenda utama: 280G poli katun
Flysheet: 600D Oxford
Kasur: 5CM ketebalan busa kapadetan tinggi
Struktur tenda: rod dukungan hidrolik
tangga Tangga télékopik Aluminium
Ukuran: katutup : 130 * 205 * 20cm
ukuran kabuka: 130 * 205 * 150cm
Kapasitas bantalan hateup: 60kg
Kandel aluminium: 1.5mm
paku keling tahan cai
Lapisan permukaan ku nyemprot éléktrostatik mangrupikeun bahan insulasi.
Kalayan kantong dua sapatu
Paket batin
Ukuran pakét: 140 * 210 * 30cm
Logo: ngarobih

 

Cangkang aluminium 1.5mm tiasa ngadukung sistem palang opsional janten anjeun tiasa nyandak alat tambihan dina luhur ténda. Naha éta téh sapédah, papan selancar, kayak, sistem pancuran anu dipasang rak, jst,

Nalika tenda di atap mimiti pencét pasar, éta répolusionér, kaseueuran kusabab tenda sareng kasur anjeun (dua hal anu ngagaduhan rohangan pengepakan anu paling ageung) ayeuna disimpen dina hateup anjeun. Tangtosna, aya seueur langkung manpaat pikeun gaduh ténda di puncak gedong, tapi ogé, aya seueur kontra ogé.

Untungna, kaseueuran kalemahan ieu aya hubunganana sareng tenda atap lemes-cangkang, ogé unit kanvas beurat anu sesah dibalikkeun. Kusabab kitu, Kémah kami parantos teras-terasan nuturkeun desain cangkang keras. Kauntungan tina panyetelan ieu kalebet…

Desain gas-strut ditulungan anu peryogi detik pikeun muka sareng nutup
Tata perenah lebet / kaluar tilu-titik janten anjeun henteu kedah ngarencanakeun tempat kemah anjeun di sakitar tenda anjeun
Wangun anu langkung aerodinamika
Anjeun tiasa nutup ténda nganggo ranjang anjeun di jero, sareng anu terakhir…
Tenda Ekspedisi kami parantos nuturkeun desain cangkang keras.
Terlebih deui, tenda cangkang cangkang biasana langkung lami tibatan sarimbag cangkang lemesna, éta ogé langkung gampil dibersihkeun, sareng langkung tahan banting ku hujan, salju sareng kondisi cuaca anu bayuhyuh.

 

 

roof top tent
roof top tent
roof top tent

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali