Ukuran ageung 2-3 Jalma hateup Tenda Aluminium hateup Tenda Top Hard Shell outdoor kémping hateup Tenda

Katerangan pondok:

Arcadia nyaéta 2-3 jalma gaya ngaganjel gaya cangkang teuas aluminium hateup luhur tenda nu fits paling treuk, SUVs, trailer, jeung mobil (tingali tab fitur pikeun beurat & dimensi)


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ngaran Produk
    Ukuran badag 2-3 Jalma hateup Tenda Aluminium hateup Tenda Top Hard Shell
    Ngaran Brand
    Arcadia
    Nomer modél
    T131-002
    Kain
    Poliéster Kapas
    Luar Kemah Indéks waterproof
    2000-3000 mm
    Indéks waterproof handap
    2000-3000 mm
    Jenis Wangunan
    Bukaan Otomatis Gancang
    Gaya Tenda
    Trigone / V-tipe Ground Nail
    Usum
    Opat-musim Tenda
    Struktur
    Hiji Kamar Tidur
    Warna
    Customerized
    Logo
    logo customerized
    Moq
    10 lembar
    Tangga
    Tangga Aluminium, maks.
    Bahan hardshell
    alumunium
    Kapasitas
    2-3 jalma
    Bahan Kain
    katun poliéster
    Bahan tihang
    waja
    Fungsi
    waterproof, ripstop, fashion

    Panjelasan Produk

    131-002tent27
    131-002tent17
    131-002tent20
    131-002ténda1

    Rincian

    80c6a45a71ae455e471dc8aa5ab3e81

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    panutup lebu lajeng ékspor karton atanapi acoording ka konsumén

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltddiadegkeun dina 2009, Nu specializing dina rarancang jeung produksi Tenda Trailer, Tenda hateup, Awnings, tenda Bell, tenda kanvas, kémping Tenda, jeung saterusna.Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwégia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara.

    Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd parantos janten produsén tenda utama di Cina Anu Milik merek luar ruangan "Arcadia".

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali