6803-Pabrik suplai langsung 4wd kémping hateup mobil luhur ténda sareng lampiran

Pedaran pondok:

6803 hateup luhur ténda nyetél kalebet:

  • Kamar tambahan anu ageung sareng lantai anu tiasa dicabut Sareng 3 "Pintu Kere"
  • 3 Sét Kutub Tambahan pikeun Annex “Awning Doors”
  • Mat Anti-Kondensasi
  • 2 Kantong Sapatu Kalebet
  • Lampu LED Kaasup
  • 1 Utiliti Net handapeun dasar ranjang
  • YKK Zippers kanggo ténda sareng lampiran
  • Jandéla Témbong Langit
  • Jandéla Lawang
  • Panineungan khusus di tempat tenda, masihan anjeun lampu sareng visi pikeun 270 derajat nalika aya dina lampiran
  • Dasar aluminium plat inten hideung pikeun kirang ngeruk sareng insulasi anu langkung saé
  • Lapisan pérak dina jero pelangi kanggo insulasi anu langkung saé ogé tempat teduh anu langkung saé. Anjeun bakal ningali kirang lampu

  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pabrik langsung suplai tenda atap mobil 4wd kémping luhur sareng lampiran

    Éta ogé ngagaduhan fitur anu sanés mangpaatna, sapertos mat anti kondensasi, 2 sapatu atanapi kantong boot, strip lampu LED pikeun nyaangan daérah lampiran, lampu langit di jero ténda sareng hiji di jero anéksasi pikeun langkung hadé. Édisi pangénggalna disayogikeun ku 270 skylight dina overhang kanggo lampiran.

    Awak kanvas tenda mobil luhur didamel tina kanvas kancing poliester oxford oxford tahan karat 600D kalayan kelim taped sareng lapisan PU, ngajantenkeun tenda atap 4 musim

    Éta hadir sareng ritsleting YKK (Atanapi SBS) (kualitas pangluhurna) pikeun RTT sareng lampiran. Dasar na didamel tina alumunium plat inten kandel, sareng kanggo nambihan sadayana, kasur busa kandel tinggi 6CM kandel.

     

    Modél 6803
    Ukuran (Buka) 48 "lega x 84" panjang x 42 "jangkung (1.2x2.1x1.1M)
    56 "lébar x 94" panjang x 48 "luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72 '' lega x96 "panjang x 48" jangkung (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' lega x96 "panjang x 48" tinggi (1.9x2.4x1.2M)
    Lawon Awak Kanvas Rip-stop / poliéster, Breathable, tahan Cetakan, panyalindungan UV, palapis PU Waterproof
    Hujan Laleur / Lampiran 420D Poliéster Oxford kalayan kelim taped sareng PU dilapis
    Panutup Wisata Beurat-tugas 680g / 1200D panyalindungan UV UV
    Kasur 60mm kandel busa luhur-kapadetan sareng tutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa dicuci (65mm sareng 70mm kandel kanggo pilihan)
    Kutub Tiang Aluminium Dia 16mm (dia 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub kanggo pilihan)
    Tangga tangga teleskopis pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium Ringan ku busa terisolasi sareng pigura Aluminium (dasar Alum berlian pikeun pilihan)
    Bagian dipasang 2 lembar C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, jsb
    Warna Ngapung / Annex: Beige / Coffee / Grey / Green / Hideung / oranyeu atanapi khusus badan Dasawarsa: Beige / Grey / Green / Oranyeu atanapi khusus
    MOQ 10 pcs (urutan sampel ditarima)

    Fitur Of 6803 Roof Top Tenda:

    • 3-4 Kapasitas Jalma (3 dina ténda, 1 déwasa cocog dina jero pékséksi)
    • 4-Usum kémping RTT
    • Tenda Warna: Tiasa disaluyukeun
    • Awak Tenda Kanvas didamel tina kanvas kancing poliester oxford oxford tahan cai 600D kalayan kelim taped sareng lapisan PU

     

     

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent
    photobank-(7)
    photobank-(4)







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali