6803-Pabrik suplai langsung 4wd kémping mobil hateup tenda luhur kalawan annex

Katerangan pondok:

The 6803 rooftop setelan tenda ngawengku:

  • Kamar Annex Ekstra ageung sareng lantai anu tiasa dicabut sareng 3 "panto kere"
  • 3 sét tihang tambahan pikeun lampiran "panto kere"
  • Mat anti kondensasi
  • 2 Kantong sapatu Kaasup
  • Lampu LED Kaasup
  • 1 Utiliti Net handapeun dasar ranjang
  • Sleting YKK pikeun tenda sareng lampiran
  • Langit Témbongkeun Jandela
  • Jandéla lawang
  • Skylight khusus dina overhang tenda, masihan anjeun cahaya sareng visi 270 derajat nalika di jero lampiran.
  • Dasar aluminium plat inten hideung pikeun kirang scratching sarta insulasi hadé
  • Lapisan pérak di jero laleur pikeun insulasi anu langkung saé ogé ngiuhan anu langkung saé.Anjeun bakal ningali kirang lampu


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pasokan langsung pabrik 4wd kémping mobil hateup tenda kalayan lampiran

    Ogé boga fitur incredibly mangpaat séjén, kayaning mat anti kondensasi, 2 sapatu atawa tas boot, strip lampu LED pikeun nyaangan wewengkon annex, skylights jero tenda jeung hiji di jero annex pikeun luminosity hadé.Édisi pang anyarna hadir sareng 270 skylight dina overhang pikeun lampiran.

    Awak kanvas tina tenda luhureun mobil dijieunna tina 600D waterproof ripstop poliéster Oxford kanvas jeung kelim taped sarta palapis PU, sahingga hiji 4-musim hateup luhur tenda.

    Datang sareng seleting YKK (Atawa SBS) (kualitas pangluhurna) pikeun RTT sareng annex.Dasarna didamel tina aluminium plat inten kandel, sareng ka luhur sadayana, kasur busa dénsitas tinggi 6CM kandel.

    soft roof top tent

    Keunggulan 6803 Roof Top Tent:

    • Kapasitas 3-4 Jalma (3 dina tenda, 1 dewasa pas di jero lampiran)
    • 4-Usum kémping RTT
    • Tenda Warna: Bisa ngaropéa
    • Awak Tenda Kanvas dijieunna tina 600D waterproof ripstop poliéster oxford kanvas kalawan kelim taped sarta palapis PU.

    Spésifikasi

    Modél 6803-lemes hateup luhur tenda
    Ukuran (Buka) 48" rubak x 84'' panjang x 42'' luhur (1.2x2.1x1.1M)
    56" rubak x 94" panjang x 48" luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.8x2.4x1.2M)
    76" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Rip-stop kanvas/poliéster, Breathable, kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating
    Hujan Laleur / Annex 420D Poliéster Oxford kalayan jahitan taped sareng dilapis PU
    Panutup perjalanan Beurat-tugas 680g / 1200D PVC panyalindungan UV
    Kasur Busa dénsitas luhur 60mm kandel kalayan panutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa diumbah (65mm sareng kandel 70mm kanggo pilihan)
    Kutub Diaméterna 16mm Aluminium kutub (diaméterna 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub pikeun pilihan)
    Tangga tangga telescopic pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium ringan sareng busa insulated sareng pigura Aluminium (dasar Alum inten kanggo pilihan)
    Bagian Dipasang 2 buah C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room/Skylight/YKK seleting/Alloy bracket/tas sapatu/Mesh tas, jsb
    Warna Fly/Annex: Beige/Kopi/Grey/Héjo/Hideung/oranyeu atawa ngaropéaTénda awak: Beige/Grey/Héjo/Oranyeu atawa ngaropéa
    MOQ 10pcs (urutan sampel anu ditarima)

    tampilan rinci produk

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent
    photobank-(7)
    photobank-(4)

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali