Panas Dijual 2 Jalma 4WD Vehicle Roof Top Tenda Mobil Camping Rooftop Tenda

Pedaran pondok:

Tenda luhur hateup lemes mobil, janten anjeun tiasa bersantai terasrasakeun di luar ruangan. Dijieun tina poli / katun lawon bernapas anu tahan lama, kapang sareng tenda atap cai anjeun anu cocog sareng rapih kana atap 4 × 4 anjeun. Tangga ditarik aluminium anu kuat ngamungkinkeun aksés gampang. Kasur dibarengan kasur busa kapadetan 65mm kalayan tutup anu tiasa dicabut.

Kalayan jandéla sareng panto anu lengkep. tahan lebu sareng tahan serangga.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Hateup Mobil Top Atap pikeun kémping

    Tenda luhur hateup lemes mobil, janten anjeun tiasa bersantai terasrasakeun di luar ruangan. Dijieun tina poli / katun lawon bernapas kualitas luhur, kapang sareng cai anjeun tenda atap luhur cocog rapih kana hateup 4x4 anjeun. Tangga ditarik aluminium anu kuat ngamungkinkeun aksés gampang. Kasur dibarengan kasur busa kapadetan 65mm kalayan tutup anu tiasa dicabut. Kalayan jandéla sareng panto anu lengkep. tahan lebu sareng tahan serangga.

    Modél 6801-A
    Ukuran (Buka) 48 "lega x 84" panjang x 42 "jangkung (1.2x2.1x1.1M)
    56 "lébar x 94" panjang x 48 "luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72 '' lega x96 "panjang x 48" jangkung (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' lega x96 "panjang x 48" tinggi (1.9x2.4x1.2M)
    Lawon Awak Kanvas Rip-stop / poliéster, Breathable, tahan Cetakan, panyalindungan UV, palapis PU Waterproof
    Hujan Laleur / Lampiran 420D Poliéster Oxford kalayan kelim taped sareng PU dilapis
    Panutup Wisata Beurat-tugas 680g / 1200D panyalindungan UV UV
    Kasur 60mm kandel busa luhur-kapadetan sareng tutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa dicuci (65mm sareng 70mm kandel kanggo pilihan)
    Kutub Tiang Aluminium Dia 16mm (dia 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub kanggo pilihan)
    Tangga tangga teleskopis pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium Ringan ku busa terisolasi sareng pigura Aluminium (dasar Alum berlian pikeun pilihan)
    Bagian dipasang 2 lembar C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, jsb
    Warna Ngapung / Annex: Beige / Coffee / Grey / Green / Hideung / oranyeu atanapi khusus badan Dasawarsa: Beige / Grey / Green / Oranyeu atanapi khusus
    MOQ 10 pcs (urutan sampel ditarima)

    kalayan tim téknologi 5 jalmi, wilujeng sumping OEM! Kirimkeun kami desain sareng detil anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun harga anu pangsaéna.

    Tenda luhur hateup sareng kere samping, tenda pancuran sisi mobil, sadayana tiasa dilampirkeun salaku sarat klien.

    Ngarasakeun rentang anu kantos ngembangkeun sareng ningkatkeun produk. Kami komitmen ka anjeun sareng pastikeun anjeun kéngingkeun jasa pangsaéna, produk pangsaéna sareng jaminan anu aman dina pameseran anjeun.

     

     

    photobank (2)
    photobank (1)
    photobank







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali