Hot Sale 2 Jalma 4WD Vehicle Roof Top Tenda Mobil kémping Rooftop Tenda

Katerangan pondok:

The mobil lemes hateup luhur tenda, jadi Anjeun bisa bersantai terasrasakeun ker.Dijieun tina kualitas luhur poli / katun breathable lawon, kapang anjeun sarta waterproof hateup luhur tenda fits rapih onto hateup 4 × 4 Anjeun.Tangga anu tiasa ditarik aluminium anu kuat ngamungkinkeun aksés anu gampang.Kasur nganggo kasur busa dénsitas luhur 65mm sareng panutup anu tiasa dicabut.

Kalayan jandéla sareng panto anu pinuh disaring.tahan debu sareng tahan serangga.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Mobil hateup Top Tenda pikeun kémping

    Themobil lemes hateup luhur tenda, ku kituna anjeun bisa bersantai sarta ngarasakeun outdoor.Dijieun tina lawon poli / katun anu awét kualitas luhur, kapang sareng tenda atap tahan cai anjeun pas pas kanahateup 4x4 Anjeun.Tangga anu tiasa ditarik aluminium anu kuat ngamungkinkeun aksés anu gampang.Kasur nganggo kasur busa dénsitas luhur 65mm sareng panutup anu tiasa dicabut.Kalayan jandéla sareng panto anu pinuh disaring.tahan debu sareng tahan serangga.

    未命名

    sareng tim téknis 5 jalma, wilujeng sumping OEM!Kirimkeun kami desain sareng detil anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun harga anu pangsaéna.

    Tenda luhur hateup sareng kere samping, tenda pancuran sisi mobil, sadayana tiasa napel salaku sarat klien.

    Ngarasakeun rentang kami kantos ngembang sarta terus ngaronjatkeun produk.Kami komitmen ka anjeun sareng mastikeun yén anjeun nampi palayanan anu pangsaéna, produk pangsaéna sareng jaminan anu aman kalayan pameseran anjeun.

    Spésifikasi

    Modél Lemes hateup Top Tenda 6801-A
    Ukuran (Buka) 48" rubak x 84'' panjang x 42'' luhur (1.2x2.1x1.1M)
    56" rubak x 94" panjang x 48" luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.8x2.4x1.2M)
    76" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Rip-stop kanvas/poliéster, Breathable, kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating
    Hujan Laleur / Annex 420D Poliéster Oxford kalayan jahitan taped sareng dilapis PU
    Panutup perjalanan Beurat-tugas 680g / 1200D PVC panyalindungan UV
    Kasur Busa dénsitas luhur 60mm kandel kalayan panutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa diumbah (65mm sareng kandel 70mm kanggo pilihan)
    Kutub Diaméterna 16mm Aluminium kutub (diaméterna 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub pikeun pilihan)
    Tangga tangga telescopic pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium ringan sareng busa insulated sareng pigura Aluminium (dasar Alum inten kanggo pilihan)
    Bagian Dipasang 2 buah C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room/Skylight/YKK seleting/Alloy bracket/tas sapatu/Mesh tas, jsb
    Warna Fly/Annex: Beige/Kopi/Grey/Héjo/Hideung/oranyeu atawa ngaropéaTénda awak: Beige/Grey/Héjo/Oranyeu atawa ngaropéa
    MOQ 10pcs (urutan sampel anu ditarima)

    Rincian produk

    photobank
    photobank (2)
    photobank (1)

    Live Tembongkeun

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah kalawan15 pangalaman taun 'dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengkutenda trailer ,tenda luhureun hateup ,kémping tenda.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali