Mobil 4WD Offroad Hateup Top Tenda

Katerangan pondok:

Tenda Arcadia Roof didamel nganggo bahan tahan cai rip-stop anu paling awét anu bakal tahan dina kaayaan anu paling ekstrim.kalawan bagian ningkatna universal nyieun gampang Gunung langsung ka rak hateup anjeun atanapi aftermarket hateup bar jeung bisa pinuh setelan dina ngan sababaraha menit.

Salaku pabrik Roof Top Tent profésional, kami yakin pikeun nawiskeun anjeun produk kualitas luhur dumasar kana harga anu kompetitif.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Mobil 4WD Offroad Hateup Top Tenda

    Camp dina kanyamanan ekstrim

    A tenda luhureun hateupNgajauhkeun anjeun tina taneuh, jauh tina hal-hal anu ngorondang sareng ngagerem dina wengi.Ngarasakeun pintonan spektakuler.Saré sapertos orok sareng ngecas pikeun dinten énggal anu pinuh ku kasenangan sareng petualangan.

    soft 6803

    A tenda luhureun hateupngarobah mobil sagala jadi camper a!

    Ngan ngeunaan kendaraan naon waé tiasa gampang dipasangan ku kaayaan tenda luhureun hateup.Mobil, treuk, SUV.Upami éta tiasa ngadamel rak hateup, maka kamungkinan tiasa ngadamel tenda luhureun hateup.

    sareng tim téknis 5 jalma, wilujeng sumping OEM!Kirimkeun kami desain sareng detil anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun harga anu pangsaéna.

    Tenda luhur hateup sareng kere samping, tenda pancuran sisi mobil, sadayana tiasa napel salaku sarat klien.

    Spésifikasi

    Modél 6803
    Ukuran (Buka) 48" rubak x 84'' panjang x 42'' luhur (1.2x2.1x1.1M)
    56" rubak x 94" panjang x 48" luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.8x2.4x1.2M)
    76" rubak x96" panjang x 48" luhur (1.9x2.4x1.2M)
    Kain Awak Rip-stop kanvas/poliéster, Breathable, kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating
    Hujan Laleur / Annex 420D Poliéster Oxford kalayan jahitan taped sareng dilapis PU
    Panutup perjalanan Beurat-tugas 680g / 1200D PVC panyalindungan UV
    Kasur Busa dénsitas luhur 60mm kandel kalayan panutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa diumbah (65mm sareng kandel 70mm kanggo pilihan)
    Kutub Diaméterna 16mm Aluminium kutub (diaméterna 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub pikeun pilihan)
    Tangga tangga telescopic pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium ringan sareng busa insulated sareng pigura Aluminium (dasar Alum inten kanggo pilihan)
    Bagian Dipasang 2 buah C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room/Skylight/YKK seleting/Alloy bracket/tas sapatu/Mesh tas, jsb
    Warna Fly/Annex: Beige/Kopi/Grey/Héjo/Hideung/oranyeu atawa ngaropéaTénda awak: Beige/Grey/Héjo/Oranyeu atawa ngaropéa
    MOQ 10pcs (urutan sampel anu ditarima)

    rinci produk

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    photobank-(7)
    photobank-(4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali