Mobil Témpél Atas Atas Mobil 4WD

Pedaran pondok:

Tenda luhur Arcadia Roof didamel nganggo bahan tahan cai anu paling awét anu tiasa tahan kana kaayaan anu paling parah. ku bagian pemasangan universal ngajantenkeun gampang dipasang langsung kana rak hateup anjeun atanapi bar atap aftermarket sareng tiasa nyetél dina sababaraha menit.

Salaku pembuatan Tenda Top Atap profesional, kami yakin bakal nawiskeun anjeun produk kualitas luhur dumasar kana harga anu kompetitif.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Mobil Témpél Atas Atas Mobil 4WD 

    Camp dina kanyamanan ekstrim

    A tenda luhur hateup ngajantenkeun anjeun turun tina bumi, jauh tina hal-hal anu ngorondang sareng ngagerem dina wengi. Ngarasakeun pintonan anu spektakuler. Bobo sapertos orok sareng ngeusi ulang pikeun dinten énggal anu pinuh ku kasenangan sareng pangumbaraan.

     

    Tenda luhur hateup ngajantenkeun mobil naon waé janten kémping!

    Kira-kira kandaraan naon waé tiasa gampang dipasang ku kaayaan ténda atap luhur seni. Mobil, treuk, SUV. Upami éta tiasa ngadamel raka hateup, maka sigana tiasa ngadamel ténda luhur hateup.

    Modél 6803
    Ukuran (Buka) 48 "lega x 84" panjang x 42 "jangkung (1.2x2.1x1.1M)
    56 "lébar x 94" panjang x 48 "luhur (1.4x2.4x1.2M)
    72 '' lega x96 "panjang x 48" jangkung (1.8x2.4x1.2M)
    76 '' lega x96 "panjang x 48" tinggi (1.9x2.4x1.2M)
    Lawon Awak Kanvas Rip-stop / poliéster, Breathable, tahan Cetakan, panyalindungan UV, palapis PU Waterproof
    Hujan Laleur / Lampiran 420D Poliéster Oxford kalayan kelim taped sareng PU dilapis
    Panutup Wisata Beurat-tugas 680g / 1200D panyalindungan UV UV
    Kasur 60mm kandel busa luhur-kapadetan sareng tutup lawon anu tiasa dicabut / tiasa dicuci (65mm sareng 70mm kandel kanggo pilihan)
    Kutub Tiang Aluminium Dia 16mm (dia 25mm Kutub & lawon dibungkus Kutub kanggo pilihan)
    Tangga tangga teleskopis pikeun pilihan
    Dasar Dasar Aluminium Ringan ku busa terisolasi sareng pigura Aluminium (dasar Alum berlian pikeun pilihan)
    Bagian dipasang 2 lembar C Channel + sababaraha bagian stainless steel
    Pilihan Annex Room / Skylight / YKK zipper / Alloy bracket / shoes bags / Mesh bag, jsb
    Warna Ngapung / Annex: Beige / Coffee / Grey / Green / Hideung / oranyeu atanapi khusus badan Dasawarsa: Beige / Grey / Green / Oranyeu atanapi khusus
    MOQ 10 pcs (urutan sampel ditarima)

    kalayan tim téknologi 5 jalmi, wilujeng sumping OEM! Kirimkeun kami desain sareng detil anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nawiskeun harga anu pangsaéna.

    Tenda luhur hateup sareng kere samping, tenda pancuran sisi mobil, sadayana tiasa dilampirkeun salaku sarat klien.

     

     

    photobank-(1)
    4wd-camping-vehicle-Roof-top-tent
    photobank-(7)
    photobank-(4)








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali