6803-2
floor_ico_1

Lemes hateup Top Tenda

Tenda hateup lemes Arcadia didamel tina ukuran anu béda: 1.2 * 2.4M, 1.4 * 2.4M, 1.6 * 2.4M, 1.8 * 2.4M, ogé kalayan bahan tahan cai rip-stop anu paling awét 280G polycotton, 600D inten Oxford, 420D Oxford .Ukuran sareng bahan duanana opsional.Éta gancang nyetél sareng gampang dipasang dina bar hateup.Di handapeun kamar papiliun nyaéta pilihan.
  • Dasar ranjang: beurat ringan Aluminium lambar ketebalan 1mm
  • Kutub: kutub aluminium Diaméterna 16mm
  • Kasur: busa kapadetan luhur 6cm sareng panutup anu tiasa dicabut
  • Warna perjalanan: 450G PVC kalayan velcro sareng seleting
  • Jandéla hateup, kantong sapatu opsional
floor_ico_2

Hard Shell hateup Top Tenda

Arcadia Hard cangkang hateup luhur tenda téh awét, kualitas luhur pikeun trailer kémping anjeun atanapi mobil .Hard Shell Rooftop Tenda tahan leuwih lila.sarta leuwih tahan kana nanaon jalan throws di anjeun.Henteu ngan ukur aranjeunna tahan cai, tapi aranjeunna tiasa salamet salju sareng nanganan angin langkung saé.Hard Shell Roof Top Tenda ogé condong jadi panggampangna pikeun nyetél, Anjeun sacara harfiah ngagantelkeun kana rak hateupna, sarta nalika anjeun siap lebet ka jero, kantun angkat salah sahiji sisi tur éta gampang tur basajan, nyokot ilaharna kirang ti hiji menit.
  • Ukuran: 203*138*100 CM
  • Cangkang: Fiberglass
  • lawon: 280G polycotton
  • Tangga Aluminium Telescopic Tangga
  • Kasur: busa kapadetan luhur 6cm sareng panutup anu tiasa dicabut
  • Dua gaya nyaéta pilihan
lapisan_2
lapisan_3
floor_ico_3

Hias

Arcadia swag sampurna pikeun kémping, touring, hiking atanapi weekends, nu gancang, gampang, awét, tahan cuaca, nyaman 1 atawa 2 jalma ganda, tunggal, raja atawa ganda ukuran .Swags kaasup kasur busa, gampang pikeun nyetél tur mawa jaminan kualitas urang .It ogé ciri PVC waterproof ujung lanté nu nyegah embun bocor di. Desain ningkat ayeuna ngagunakeun kualitas kutub aluminium bringing kakuatan tambahan sarta stabilitas.
  • lawon: 400G polycotton, ripstop, waterproof
  • Kutub: 7.9MM Aluminium kutub
  • Sleting: merek SBS
  • Lantai: 450G pvc
  • Kasur busa: ketebalan 6cm sareng panutup anu tiasa dicabut
  • OEM sadia
floor_ico_4

Kere Hateup Mobil

Arcadia ngahasilkeun sauntuyan awnings waterproof retractable, dina rupa-rupa ukuran, pikeun nyocogkeun sagala wahana jeung rak hateupna.Kalawan bagian pilihan: tembok samping, kamar bolong, lanté keusik jeung saterusna.
  • Ukuran: salaku sarat klien
  • Lawon: 280G polycotton atanapi 420D tugas beurat Oxford
  • Kutub : Alumnium sareng klip plastik
  • Panutup lebu: 600G PVC
lapisan_4"