layer_1
floor_ico_1

Tenda Top Hateup Lemes

Tenda luhur hateup Arcadia lemes didamel tina ukuran anu bénten-bénten: 1.2 * 2.4M, 1.4 * 2.4M, 1.6 * 2.4M, 1.8 * 2.4M, ogé kalayan bahan tahan cai rip-stop 280G polycotton, 600D intan Oxford, 420D Oxford . Ukuran sareng matéri duanana opsional. Éta gancang diatur sareng gampang dipasang dina bérés hateup. Di handapeun kamar lampiran nyaéta opsional.
  • Dasar ranjang: Berat cahaya Aluminium lambar ketebalan 1mm
  • Kutub: Kutub aluminium Dia 16mm
  • Kasur: 6cm busa kapadetan tinggi sareng tutup anu tiasa dicabut
  • Warna perjalanan: 450G PVC nganggo velcro sareng seleting
  • Jandéla hateup, kantong sapatu opsional
floor_ico_2

Tenda Atang Atas Hard Shell

Tenda luhur hateup Arcadia Hard cangkang mangrupikeun kualitas anu awét, kualitas luhur pikeun trailer kémping atanapi mobil anjeun. Hard Shell Rooftop Tents tahan langkung lami. Sareng langkung tahan kana naon waé jalan anu dialungkeun ka anjeun. Henteu ngan aranjeunna leres-leres tahan cai, tapi aranjeunna tiasa salamet salju sareng nanganan angin anu langkung saé. Tenda Atap Atap Hard Shell ogé condong paling gampang pikeun nyetél, anjeun sacara harfiah nempelkeun kana rak atap, sareng nalika anjeun siap lebet, kantun angkat salah sahiji sisina sareng éta gampang sareng saderhana, biasana biasana kirang ti samenit.
  • Ukuran: 203 * 138 * 100CM
  • Cangkang: Fiberglass
  • Lawon: 280G poli katun
  • Tangga Aluminium Telescopic Ladder
  • Kasur: 6cm busa kapadetan tinggi sareng tutup anu tiasa dicabut
  • Dua gaya opsional
layer_2
layer_3
floor_ico_3

Hias

Swag Arcadia sampurna pikeun kémping, wisata, hiking atanapi akhir minggu, anu gancang, gampang, awét, tahan cuaca, nyaman 1 atanapi 2 jalma dua kali, tunggal, raja atanapi ukuran ganda. Kantong kalebet busa kasur, gampang dipasang sareng mawa jaminan kualitas urang. Éta ogé nampilkeun ujung lantai tahan cai PVC anu nyegah kabocoran embun. Desain anu ningkat ayeuna nganggo tihang aluminium kualitas anu ngahasilkeun kakuatan sareng stabilitas tambahan.
  • Lawon: 400G poli katun, ripstop, tahan cai
  • Kutub: 7.9MM Tihang aluminium
  • Zipper: mérek SBS
  • Lantai: 450G pvc
  • Kasur busa: ketebalan 6cm kalayan tutup anu tiasa dicabut
  • OEM sayogi
floor_ico_4

Awning hateup mobil

Arcadia ngahasilkeun rupa-rupa awning tahan cai anu ditarik, dina rupa-rupa ukuran, pikeun nyocogkeun kendaraan naon waé anu nganggo rak atap. Kalayan bagian opsional: tembok sisi, kamar bolong, lantai keusik sareng sajabina.
  • Ukuran: sakumaha sarat klien
  • Lawon: 280G poli katun atanapi 420D tugas beurat Oxford
  • Kutub: Alumnium kalayan klip plastik
  • Panutup lebu: 600G PVC
layer_4"