Tentang Kami

Tentang Kami

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji produsén produk luar anu unggul kalayan pangalaman 20 taun di lapangan, khusus dina ngarancang, manufaktur sareng ngajual produk anu nyertakeun tenda trailer, tenda luhureun hateup, kere mobil, tenda swag, fishing. tenda, kantong sare jeung sajabana.

IMG_20201006_141911

Kami lokasina di Propinsi Gu'an He'bei, nu deukeut Beijing, jadi kalawan aksés transportasi merenah.Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.

Unggal taun urang ngekspor rupa-rupa tenda ka Éropa, AS, Australia, Newzealand, Rusia, Finlandia jeung saterusna.

IMG_20211022_135548

Kalayan departemén téknis urang sorangan, kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM.Urangboga reputasi bisnis alus di dunya salaku tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman, pagawe skillful.Simkuring hoyong cooperate kalawan klien kamipikeun masa depan anu saé.Wilujeng sumping di kontak sareng kami, kunjungan anjeun sareng saran will dihargaan.Anjeunr sagala panalungtikan atawa patarosan, kami janji, bakal ngawalon dina 24 jam.Urang tulus ngabagéakeun babaturan nganjangpabrik urang pikeunrundingan bisnis.

Produk Utama

3

Utama UrangProduk:
1.Roof top tenda: soft top (1.2M,1.4M,1.6M,1.8M,2.2M), cangkang teuas (fiberglass,Aluminium)
2.Kere hateup: 270 derajat kere, hateup kere samping
3.Swag: ukuran tunggal, ukuran ganda kalawan gaya béda
4. Tenda trailer: lanté lemes (7ft, 9ft,12ft), lantai teuas (lipat pungkur, lipet hareup)
5.Fishing tenda: gaya termal, lawon lapisan tunggal jeung ukuran béda: 1.5*1.5M, 1.8*1.8M, 1.95*1.95M, 2.2*2.2M
6. Produk kémping séjén: tenda bel, tenda kémping, tenda tentara, kere teduh
7.Camping bagian: kutub Aluminium, kutub Steel, Pegs, Kantong

Naha milih kami

_20220301144320
_20220314160241

Keunggulan Kami:

Pabrik Langsung: Kami pabrik langsung leuwih 15 taun, jadi bisa nawarkeun harga kalapa

OEM wilujeng sumping: Kalayan tim penjualan profésional sareng departemén téknis, janten teu aya masalah sapertos desain gambar anjeun

Pangiriman Gancang: Kalawan pabrik badag sarta pagawe skillful, waktu produksi urang téh gancang .For kuantitas urutan, nyaeta ngeunaan 30-40 poé, sarta sampel ngeunaan 15-25 poé.

Profésional, harga kalapa, dina waktu layanan sanggeus-diobral, anu kaunggulan urang, ieu oge jaminan pangpentingna bisa nawiskeun ka konsumén urang, bringing kami beuki loba kapercayaan tur reputasi alus ti sakabeh klien dunya.