Tentang Kami

Tentang Kami

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2005, anu khusus dina desain sareng produksi Tenda Trailer, Tenda Hateup, Kere, Tenda Bell, Tenda Kanvas, Tenda Kemah, sareng saterasna.Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwégia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara.jsb.

Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi anu terus-terusan, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. parantos janten produsén tenda utama di Cina Anu Milik merek luar "Arcadia".

Palayanan palanggan

kalayan tim téknis 8 urang urang, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

Kontrol kualitas

Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

Produk Kami

Trailer Tenda: lanté lemes (7ft, 9ft,12ft), lantai teuas (fold pungkur, melu hareup)
Hateup Top Tenda: lemes hateup tenda luhur, Hard Shell hateup Top Tenda, Awnings
Tenda Bell: 3m, 4m, 5m, 6m, 7m
Kemah Tenda
Tenda fishing: lapisan tunggal, gaya termal
Swag: Swag Tunggal, Ganda Swag
Jsb.

Naha milih kami

1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

4. A-rupa bahan lawon minuhan sarat harga jeung kualitas konsumén béda

5.Low MOQ

6. Bisa ngabales dina 12 jam

beaver-academy-camp-diamonds-2