Tentang Kami

Tentang Kami

Camp Arcadia & outdoor Products Co., Ltd. didirikeun taun 2005, Anu ngahususkeun kana desain sareng produksi Tenda Trailer, Tenda Atap, Awnings, tenda Bell, tenda Kanvas, Tenda Perkemahan, sareng sajabina. Produk kami parantos diekspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwegia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara. jsb.

Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi anu teras-terasan, Arcadia Camp & outdoor Products Co., Ltd. parantos janten pabrik ténda anu kawéntar di Cina Anu ngagaduhan mérek luar "Arcadia".

Palayanan palanggan

kalayan tim téknis 8 jalma urang, ngabagéakeun OEM sareng ODM pesenan, Teras kami tiasa ngalakukeun gambar anjeun, sampel. Di sagigireun éta, kami gaduh tim penjualan profesional kami, kalayan 6 salespersons, 2 saatos penjualan sareng 2 staf dukungan penjualan anu ngabantosan ngatur pangiriman sareng dokumén. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa propésional, tepat waktuna sareng konstruktif.

Kontrol Kualitas

Kontrol kualitas tina mésér bahan, teras salami produksi. Nalika mesen réngsé, urang bakal nyetél unggal PC sareng ngalakukeun pamariksaan hiji-hiji, pikeun mastikeun yén sadayana jalma kualitas saé sateuacan pangiriman.

Produk Kami

Tenda trailer: lanté lemes (7ft, 9ft, 12ft), lanté atos (tukangeun tukang, tilepan payun)
Tenda Top Hateup: tenda luhur hateup lemes, Tenda Atang Atang Keras, Awnings
Bell Tent: 3m, 4m, 5m, 6m, 7m
Kémping Kemah
Tenda Pancing: lapisan tunggal, gaya termal
Swag: Swag Tunggal, Swag Ganda
Jst.

Naha milih urang

1. Kami gaduh tim téknis propésional, conto sareng gambar tiasa ngarobih

2. Pabrik sorangan sareng langkung ti 80 padamel, pagawé anu terampil sareng berpengalaman

3. inspeksi kontrol kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

4. Rupa-rupa bahan lawon minuhan harga sareng sarat kualitas konsumén anu béda

5. MOQ handap

6. Tiasa ngawaler dina waktos 12 jam

beaver-academy-camp-diamonds-2