Desain anyar segitiga hateup cangkang cangkéng 2 jalma aluminium mobil hateup luhur ténda

Pedaran pondok:

Sportsman aya dina dua pilihan: Hideung Shell sareng Kain Cameo, atanapi Gray Shell sareng Cameo Fabric.

Cangkangna diwangun ku serat kaca 1/4 incredibly anu luar biasa awét sareng tahan, sareng bérés dasar résin laut anu jangkung jangkung. Lawonna mangrupikeun lawon poliéster 600D, salah sahiji anu kuat di pasar. Éta nyaéta Flammable Resistant, ogé cai, UV sareng Jamak tahan. Éta parantos dijahit, dijaga napas anu hadé, baju ritsleting beurat bahkan rok anu pas dina ujung dasar cangkang pikeun ngajauhan hujan ti jero.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Sportsman aya dina dua pilihan: Hideung Shell sareng Kain Cameo, atanapi Gray Shell sareng Cameo Fabric.

    Cangkangna diwangun ku serat kaca 1/4 incredibly anu luar biasa awét sareng tahan, sareng bérés dasar résin laut anu jangkung jangkung. Lawonna mangrupikeun lawon poliéster 600D, salah sahiji anu kuat di pasar. Éta nyaéta Flammable Resistant, ogé cai, UV sareng Jamak tahan. Éta parantos dijahit, dijaga napas anu hadé, baju ritsleting beurat bahkan rok anu pas dina ujung dasar cangkang pikeun ngajauhan hujan ti jero.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali