Kémping Car Roof Top Tenda sareng sisi kere

Katerangan pondok:

Camper Van Sisi kere Cina 4X4 Asesoris Ripstop kere.

Luar 4wd Mobil Sisi Jangjang Kere Mobil Hateup Tenda.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Hiji kerePenting pikeun ngalegaan rohangan kendaraan urang dina waktos anu singget sareng Merenah, nalika urang aya di luar.Éta tiasa janten hateup dina tempat makan sareng nutupan tina panonpoé scorching sareng hujan ringan.

    Anjeun tiasa milih lawon sakumaha anu anjeun pikahoyong, poliéster 420D, polycotton 208g atanapi disaluyukeun.

    Sajaba ti éta, aya sababaraha warna pikeun pilihan anjeun, Sandstone, alam, beige, kulawu, krim, jeung saterusna.

    Ogé, urang tiasa nyitak logo onto tenda atanapi dustcover sakumaha per sarat Anjeun.

    Urang bisa ngawangun hiji kamar pisan nyaman jeung haneut kalawan annex.

    awning

    Fitur :

    Kere ngagunakeun rak hateup Inno Racks salaku titik jangkar dina mobil sareng dipasang kana pamawa / cross-bar.

    Lawon teduh ngagaduhan palapis tahan cai pikeun ngusir présipitasi cahaya.

    Nuansa samping ngagantelkeun kana tempat teduh overhead utama ku pengikat hook-and-loop sareng nuansa ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan panonpoé tina sisi.

    Tiang, tali, sareng pasak anu tiasa disaluyukeun panjangna ngabantosan anjeun ngamankeun sareng nyetél tempat teduh ieu supados tetep dimana anjeun peryogina.

    Paket ngawengku kere, tihang, pasak, tali, kenop-kacang, bolts pondok, sarta bolts panjang.

    Spésifikasi

    Ngaran Produk: samping mobil kere-6701
    Bahan: 300D Oxford waterproof, tahan seuneu, rotproof
    Ukuran: 200x200x210cm, 150 * 200 * 210cm, 300 * 200 * 210cm pilihan, ogé bisa dipigawé nurutkeun sarat klien urang
    Kutub: alumunium
    Panutup: 600G PVC panutup lebu
    warna: Disaluyukeun
    fungsi: waterproof, rotproof
    lampiran; Lampiran jaring an

    tampilan rinci produk

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda, Tenda tenda,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali