Kémping Mobil Top Atap Mobil sareng kere samping

Pedaran pondok:

Camper Van Side Awning China 4X4 Asesoris Ripstop Awning.

Di luar 4wd Mobil Sisi Wing Awning Car Roof Tenda.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Inpormasi Rincian:

    Bahan: 300D Oxford tahan cai, tahan seuneu, tahan bantal

    Ukuran : 200x200x210cm, 150 * 200 * 210cm, 300 * 200 * 210cm anu opsional, ogé tiasa dilakukeun numutkeun sarat klien

    Kutub : Aluminium

    Panutup: 600G panutup lebu PVC

    Annex ; Mesh annex sareng lawon témbok nyaéta opsional

    Kerejelan penting pisan pikeun ngalegaan rohangan kendaraan urang dina waktos anu singget sareng Merenah, nalika urang aya di luar panto. Éta tiasa dijantenkeun hateup dina rohangan tuang sareng nutupan tina panonpoé anu terik sareng hujan renik.

    Anjeun tiasa milih lawon sakumaha anu anjeun pikaresep, 420D poliéster, 208g polycotton atanapi khusus.

    Di sagigireun éta, aya sababaraha warna pikeun pilihan anjeun, Batu Pasir, alami, krem, kulawu, krim, sareng sajabina.

    Ogé, urang tiasa nyetak logo kana tenda atanapi panutup lebu sakumaha kabutuhan anjeun.

    Urang tiasa ngawangun kamar anu raoseun sareng haneut pisan sareng lampiran.

    Fitur :

    Awning nganggo Inno Racks hateup janten titik jangkar dina mobil sareng angkat ka operator / palang-palang.

    Lawon naungan boga palapis tahan-cai dina ngusir présipitasi lampu.

    Nuansa sisi napel naungan overhead utama ku cangkéng-na-loop pengikat sareng nuansa ieu ngamungkinkeun anjeun ngahalangan panonpoé ti gigir.

    Kutub, tali, sareng pasak anu tiasa diatur tiasa ngabantosan anjeun sareng ngamankeun tempat teduh ieu pikeun tetep di tempat anu paling anjeun peryogikeun.

    Pakét kalebet kere, tihang, pasak, tali, kenop-kenop, sambel pondok, sareng sambel panjang.

    主图6

    主图7

    主图8






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali