mobil sisi kere rooftop tarik kaluar panyumputan tenda

Katerangan pondok:

270 gelar mobil hateup dipasang kere bisa ngagantelkeun kana sagala sistem rak hateup, jenis ieu operasi tenda pisan gampang, anjeun bisa nangtung atawa diuk comformtable ku sheltering ti panonpoé atawa hujan.Anjeun oge bisa nempatkeun meja foldable jeung korsi ka boga sésana, sarta masak hidangan nikmat keur kulawarga anjeun, éta pisan kabagjaan tur nikmat libur.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Modél 6703tenda kerenyadiakeun Anjeun sareng wewengkon ngiuhan kuat, di mana anjeun bisa ngatur kémping dapur, atawa seating / aréa sésana di tengah.Jaket kere didamel tina 420D oxford rip -stop, kalayan lapisan pvc kandel di jero, anu tahan kana tekanan cai 3000, anti-ultraviolet, tahan ngagem, anti sepuh, sareng tahan seuneu.

    awning

    Tenda kere Fitur sareng kauntungan:

    1: ningkatna fléksibel - kurung kaasup, bisa dipasang ka paling sadia rak hateup jeung rel
    2: 5 sqm hujan jeung wewengkon ditangtayungan panonpoé
    3: setelan super gancang - nyokot ngan hiji atawa dua menit pikeun nyetél kere Anjeun
    4: pigura aluminium sabudeureun - pikeun stabilitas maksimum sarta lalawanan angin
    5: panutup perjalanan PVC tugas beurat kalawan seleting ngajaga kere anjeun tina hujan jeung kokotor (ogé ngajaga lalawanan hawa di minimum bari nyetir)
    6: kutub twistlock aluminium ngurangan beurat sakabéh jeung waktu setelan whilst nyadiakeun stabilitas maksimum
    7: sudut bertulang manjangkeun umur produk sacara signifikan
    9: ngalegaan nepi ka 2.1m dina jangkungna, jadi paling jalma bisa comfortably nangtung handapeun kere produk idéal pikeun pamayang filleting nyekel maranéhanana kaluar panonpoé.

    Métode operasi pikeun rujukan:
    Kerengagunakeun rak hateup Inno Racks salaku titik jangkar dina mobil sareng dipasang kana pamawa / cross-bar.
    Lawon teduh ngagaduhan palapis tahan cai pikeun ngusir présipitasi cahaya.
    Nuansa samping ngagantelkeun kana tempat teduh overhead utama ku pengikat hook-and-loop sareng nuansa ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan panonpoé tina sisi.
    Tiang, tali, sareng pasak anu tiasa disaluyukeun panjangna ngabantosan anjeun ngamankeun sareng nyetél tempat teduh ieu supados tetep dimana anjeun peryogina.
    Paket ngawengku kere, tihang, pasak, tali, kenop-kacang, bolts pondok, sarta bolts panjang.

    Spésifikasi

    Ngaran Produk : Mobil Sisi hateup kere
    model: 270 derajat
    Ukuran Unfolding: 2 × 2M / 2 × 2.5M Atawa ngaropéa
    lawon: 420D Poliéster rip-stop, Kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating / 280g Polycotton
    Panutup perjalanan: 600G PVC panutup lebu
    warna: Sandstone, alam, beige, Gray, krim.jsb.
    Kutub: kutub aluminium 22/25MM, ketebalan: 1MM
    Pilihan: Robah Room / bolong Room / extension / bracket alloy
    Palabuhan: Tianjin atawa port mana wae di Cina

    tampilan rinci produk

    photobank

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda,Tenda kere, tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali