Atap mobil sisi atap tarik kaluar panyumputan tenda

Pedaran pondok:

270 derajat mobil atap dipasang kere tiasa nyantél kana sistem rak atap, operasi tenda jenis ieu gampang pisan, anjeun tiasa nangtung atanapi linggih saé kalayan nyumpingan panonpoé atanapi hujan. Ogé anjeun tiasa nempatkeun méja sareng korsi anu tiasa dilipat kanggo istirahat, sareng masak tuangeun anu leueur kanggo kulawarga anjeun, éta bagja pisan sareng liburan anu pikaresepeun.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tenda kere model 6703 nyayogikeun anjeun tempat teduh anu kuat, dimana anjeun tiasa nyusun dapur kémping, atanapi tempat parumahan / istirahat di tengah. Jaket kere didamel tina 420D oxford rip -stop, kalayan palapis pvc kandel di jero, anu tahan kana tekanan cai 3000, anti-ultraviolét, tahan kaéngan, anti sepuh, sareng tahan seuneu.

    Spésifikasi:
    Nami Produk: hateup mobil dipasang kere
    Model: 270 gelar
    Ukuran Unfold: 2 × 2M / 2 × 2.5M Atanapi Disesuaikan
    Lawon: 420D Polyester rip-stop, tahan kapang, panyalindungan UV, Waterproof PU palapis / 280g Polycotton
    Panutup Wisata: 600G panutup lebu PVC
    Warna: Batu pasir, alami, beige, Gray, krim. jsb.
    Kutub: Kutub aluminium 22 / 25MM, kandel: 1MM
    Pilihan: Ganti Kamar / Kamar bolong / Éksténsi / Alloy bracket
    Kodeu HS: 6306220090
    Palabuhan: Tianjin atanapi palabuhan naon waé di Cina

    Fitur sareng manpaatna:

    1: pemasangan fleksibel - kurung dilebetkeun, tiasa dipasang kana rakit atap anu paling aya
    2: 5 sqm hujan sareng aréa anu dijagaan matahari
    3: setelan super gancang - ngan ukur menit atanapi dua pikeun nyetél kere Anjeun
    4: kerangka aluminium sadayana - pikeun stabilitas maksimum sareng tahan angin
    5: panutup perjalanan PVC tugas beurat sareng pos ngajaga kere anjeun tina hujan sareng kokotor (ogé ngajaga résistansi hawa sahenteuna nalika nyetir)
    6: kutub corétan aluminium ngirangan beurat badan sareng waktos pangaturan saatos nyayogikeun stabilitas maksimum
    7: sudut bertulang manjangan umur produk sacara signifikan
    9: dugi ka 2.1m jangkungna, janten kaseueuran jalma tiasa raoseun nangtung dina handapeun produk idéal kere pikeun pamayang ngempelkeun laukna kaluar tina panonpoé

    Métode Operasi pikeun rujukan:
    Awning nganggo Inno Racks hateup janten titik jangkar dina mobil sareng angkat ka operator / palang-palang.
    Lawon naungan boga palapis tahan-cai dina ngusir présipitasi lampu.
    Nuansa sisi napel naungan overhead utama ku cangkéng-na-loop pengikat sareng nuansa ieu ngamungkinkeun anjeun ngahalangan panonpoé ti gigir.
    Kutub, tali, sareng pasak anu tiasa diatur tiasa ngabantosan anjeun sareng ngamankeun tempat teduh ieu pikeun tetep di tempat anu paling anjeun peryogikeun.
    Pakét kalebet kere, tihang, pasak, tali, kenop-kenop, sambel pondok, sareng sambel panjang.

    主图9

    主图10

    主图11

    主图12

    主图13


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali