4WD Fiberglass Hard Shell Car Roof Top Tenda Kanggo Kémping Sareng Wisata

Pedaran pondok:

Tenda cangkang keras dua jalma Arcadia, tiasa nampung kulawarga tilu, jandéla panorama ageung, pandangan lega. Éta diwangun ku opat jandéla, lapisan jero dilengkepan jaring anti reungit, jandéla ténda luar didamel tina saringan transparan PVC, ténda nyaéta panangtayungan hujan sareng matahari, outdoor Pilihan kahiji pikeun wisata mandiri, henteu kedah ngawangun drive gancang, merenah pikeun mundur. Pigura alloy aluminium internal, kurung aluminium tiang, tangga slub alloy aluminium, panjangna cocog pikeun sagala rupa modél, kuat sareng awét.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngaran Produk 4WD Fiberglass Hard Shell Car Roof Top Tenda Kanggo Kémping Sareng Wisata
    Barang T01
    Ukuranna Model A: 210 * 125 * 100cm (set up size); 210 * 125 * 30cm (ukuran narilep)

    Model B: 203 * 138 * 100cm (set up size);

    210 * 138 * 30cm (ukuran narilep)

    Kapasitas 2-3 jalma (2 déwasa + 1 murangkalih), Maksimum, 260KGS
    Lawon Polycotton 280G, tahan cai, ripstop PU2000mm
    Cangkang cangkéng Bahan Fiberglass, Warna hideung, warna bodas nyaéta opsional
    Warna lawon Beige, kulawu, hejo
    Kasur Kasur Busa Densitas Tinggi kalayan tutup anu tiasa dicabut, ketebalan 6cm
    Tangga Tangga teleskopik aluminium, Laju ngamuat Max 150KG
    Asesorisna Lampu LED, Kantong bolong
    Pakét Ukuran 1PCS / CartonCarton: 230 * 130 * 42cmGW: 75KGS
    Ngunggah Kuantitas 20 pcs / 20ft, 48pcs / 40HQ
    Kauntungannana Gampang dipasang, kabuka sareng nutup

    Tenda kaca kaca luar Hard Shell Roof Top Tenda nganggo bahan kualitas luhur 280gsm poli-katun campuran bahan kanvas ripstop dina témbok na, ngajantenkeun leres-leres tahan cuaca. Hal ieu ngajantenkeun 3 kali langkung tahan cai sapertos ténda anu biasa sareng sanggup ngatasi badai hujan anu paling parah kalayan henteu aya masalah! Kombinasi bahan kanvas kandel kami sareng struktur ténda hateup kami ngajantenkeun langkung tenang sareng haneut dina kaayaan anu tiis sareng ribut, hartosna wengi anu langkung saé pikeun anjeun kumaha waé cuaca! Bahanna ogé parantos diubaran ku agén pikeun ngajantenkeun tahan UV, janten kedah dijaga tina teu diudar ku panonpoé ogé. Cangkang Anu Kuat Sareng Streamline Struktur cangkang kami mangrupikeun campuran khusus bahan ABS anu dikuatkeun ku palapis fiberglass.

     

    Tenda luhur hateup kami ngagaduhan penampilan anu populér sareng tiasa ogé dilakukeun numutkeun desain klién.

    Tenda dua jalma, tiasa nampung kulawarga anu tilu, jandéla panorama ageung, pandangan lega. Éta diwangun ku opat jandéla, lapisan jero dilengkepan jaring anti reungit, jandéla ténda luar didamel tina saringan transparan PVC, ténda nyaéta panangtayungan hujan sareng matahari, outdoor Pilihan kahiji pikeun wisata mandiri, henteu kedah ngawangun drive gancang, merenah pikeun mundur. Pigura alloy aluminium internal, kurung aluminium tiang, tangga slub alloy aluminium, panjangna cocog pikeun sagala rupa modél, kuat sareng awét.

    Dirancang pikeun janten kuat, tapi ogé cekap lampu supados langkung gampang diangkat sareng dipasang dina hateup mobil anjeun. Punten perhatoskeun: Bentuk cangkang dina vérsi abu-abu poék mangrupikeun desain anu rada dirobihkeun pikeun anu gambarna, tapi masih didamel tina bahan anu sami kualitasna sami sareng ngagaduhan manpaat anu sami sareng desain cangkang versi abu-abu entéh. Muka Sareng Tutup Dina Detik Tenda luhur hateup kami kedah nyetél sareng pakét dina sababaraha detik ku sistem gas gas.

     

    Sampurna upami anjeun sering gerak nalika ngumbara! Nyocogkeun Naon waé Kandaraan Anjeun kedah tiasa nyocogkeun Hard RoofBunk Hard dina hateup wahana mana waé salami anjeun tiasa ngajaga bilah hateupna 85cm atanapi langkung, sabab ieu bakal nyebarkeun beurat beban. Ekstra ageung Témpél Kerang Atap Hard RoofBunk ngagaduhan desain ténda hateup anu ageung sareng jangkung, ngamungkinkeun rohangan pikeun jalma jangkung linggih nalika diperyogikeun sareng bobo anu langkung raoseun.

    Detil

    细节图






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali