4WD Fiberglass Hard Shell Car Roof Top Tenda Pikeun kémping Jeung iinditan

Katerangan pondok:

Arcadia cangkang teuas dua-jalma tenda, bisa nampung kulawarga tilu, jandéla panorama badag, view lega.Ieu diwangun ku opat jandéla, lapisan jero ieu dilengkepan anti reungit netting, jandéla tenda luar dijieunna tina PVC sequins transparan, tenda téh hujan jeung panyalindungan panonpoé, outdoor Pilihan kahiji pikeun wisata timer nyetir, teu kudu ngawangun. a drive gancang, merenah pikeun ditarikna.Pigura alloy aluminium internal, kutub brace aluminium, tangga slub alloy aluminium, panjangna cocog pikeun sagala rupa model, kuat jeung awét.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    The arcadia outdoorfiberglass Hard Shell hateup Top Tendangagunakeun bahan kanvas ripstop campuran 280gsm poli-kapas kualitas luhur kami dina témbokna, ngajantenkeun tahan cuaca.Hal ieu ngajadikeun eta 3 kali waterproof salaku tenda taneuh biasa na bisa nanganan malah badai hujan awon tanpa masalah!Kombinasi bahan kanvas kandel kami sareng struktur tenda hateup kami ngajantenkeun langkung tenang sareng langkung anget dina kaayaan anu tiis sareng ribut, hartosna bobo wengi anu langkung saé pikeun anjeun naon waé cuaca!Bahanna ogé parantos diolah ku agén pikeun ngajantenkeun tahan UV, janten kedah dijagi tina luntur ku panonpoé ogé.Cangkang Kuat Sareng Ramping Struktur cangkang kami mangrupikeun campuran bahan khusus anu diperkuat ku palapis fiberglass.

    fiberglass-T01

    Tenda luhureun hateup kami ngagaduhan penampilan anu populer sareng ogé tiasa dilakukeun dumasar kana desain klien.

    Tenda dua jalma, tiasa nampung kulawarga tilu, jandéla panorama ageung, pandangan lega.Ieu diwangun ku opat jandéla, lapisan jero ieu dilengkepan anti reungit netting, jandéla tenda luar dijieunna tina PVC sequins transparan, tenda téh hujan jeung panyalindungan panonpoé, outdoor Pilihan kahiji pikeun wisata timer nyetir, teu kudu ngawangun. a drive gancang, merenah pikeun ditarikna.Pigura alloy aluminium internal, kutub brace aluminium, tangga slub alloy aluminium, panjangna cocog pikeun sagala rupa model, kuat jeung awét.

    Éta dirancang pikeun kuat, tapi ogé cukup hampang pikeun ngagampangkeun angkat sareng dipasang dina hateup mobil anjeun.Perhatikeun: Bentuk cangkang dina versi kulawu poék nyaéta desain anu rada dirobih kana gambar, tapi masih didamel tina bahan kualitas luhur anu sami sareng gaduh mangpaat anu sami sareng desain cangkang versi kulawu muda.Muka Sareng Tutup Dina Detik Tenda luhureun hateup urang kedah nyetél sareng dibungkus dina sababaraha detik nganggo sistem strut gas na.

     

    Sampurna upami anjeun sering pindah nalika iinditan!Cocog jeung Kandaraan Sakur Anjeun kudu bisa nyocogkeun RoofBunk Hard Shell dina hateup kandaraan naon wae salami anjeun tiasa ngajaga hateup bar 85cm atawa leuwih, sabab ieu bakal cukup nyebarkeun beurat beban.Extra Large The RoofBunk Hard Shell Roof Tent gaduh desain tenda hateup anu langkung ageung sareng jangkung, ngamungkinkeun rohangan pikeun jalma anu jangkung calik nalika diperyogikeun sareng bobo anu langkung nyaman.

    Spésifikasi

    Ngaran Produk 4WDFiberglass Hard Shell Car hateup Top TendaPikeun kémping Jeung iinditan
    Barang T01
    Ukuran Model A: 210*125*100cm (set up ukuran);210*125*30cm (ukuran dilipat)

    Model B: 203 * 138 * 100cm (ukuran nyetél); 210 * 138 * 30cm (ukuran dilipat)

    Kapasitas 2-3 jalma (2 dewasa + 1 murangkalih), Max ,260KGS
    Kain 280G polycotton, waterproof, ripstop PU2000mm
    cangkang teuas Bahan Fiberglass, Warna Hideung, Warna bodas mangrupa pilihan
    Warna lawon Beige, kulawu, héjo
    Kasur Kasur Busa Kapadetan Tinggi sareng panutup anu tiasa dicabut, ketebalan 6cm
    Tangga Tangga teleskopik aluminium, Laju Loading Max 150KG
    Asesoris Lampu LED, Kantong Bolong
    Bungkusan 1 PCS / Karton Ukuran karton: 230 * 130 * 42cmGW: 75KGS
    Loading Jumlah 20pcs / 20ft, 48pcs / 40HQ
    Kauntungannana Gampang dipasang, buka sareng tutup
    Rojongan kustomisasi, dukungan sampel

    Rincian

    细节图

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer ,tenda luhureun hateup ,kémping tenda, tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali