Kémping otomatis Aluminium Hard Shell Tenda Akun Luar waterproof hateup Tenda

Katerangan pondok:

lawon Oxford waterproof sarta palapis waterproof bisa éféktif meungpeuk leakage of rainwater di titik splicing, sahingga anjeun bobo damai tanpa sieun angin jeung hujan.The aluminium alloy bracket panjang, garing, lampu di beurat, tinggi dina kakuatan sarta henteu karat, kalawan dua arah seleting jero sarta luar, desain humanized.
Desain jandela ganda, ventilasi jeung ventilasi, curtains tiasa luhur jeung ka handap di will, aya cukup spasi jero, cukup pikeun barudak maén.Lawon tenda dirojong ku batang spring gas, anu aman sareng teguh, sareng henteu gampang diciwit.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ngaran
    Kémping otomatis Aluminium Hard Shell Tenda Akun Luar waterproof hateup Tenda
    Nomer modél
    T131-003
    Ukuran kabuka
    211*131*145CM
    Indéks waterproof handap
    2000-3000 mm
    Jenis Wangunan
    Bukaan Otomatis Gancang
    Usum
    Opat-musim Tenda
    Kain Awak
    280G Poliéster Kapas, Waterproof, Ripstop
    Ngaran Produk
    tenda saré
    Logo
    Bisa disaluyukeun
    Bahan Kain
    katun poliéster
    Tangga
    Tangga Telescopic Aluminium
    Kapasitas
    Disarankeun 2-3 Jalma
    Kecap konci
    Hard Shell Rooftop Tenda
    Tahan cai
    Sumuhun

    Panjelasan Produk

    131-003 tenda9
    131-003ténda4
    131-003tent11
    131-003 tenda1

    Témbongkeun rinci

    37f1a0611b2725499e4cfc0a1aeb36a

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.mangrupa salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah kalawan pangalaman 15 taun 'di sawah, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku tenda trailer, tenda luhureun hateup, mobil hateup kere jeung saterusna.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global sarta tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe pisan skillful.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali