Borongan kémping 4X4 Top hateup rak hateup Tenda

Katerangan pondok:

Arcadia nyaéta 2-3 jalma gaya ngaganjel gaya cangkang teuas aluminium hateup luhur tenda nu fits paling treuk, SUVs, trailer, jeung mobil (tingali tab fitur pikeun beurat & dimensi), sarta datang dina dua ukuran.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produsén borongan suplai kémping 4X4 hateup tenda.Dibungkus dina awak anu bentukna unik nyaéta rohangan pikeun neundeun ranjang.Nalika dibuka, témbok tenda diwangun tina kanvas awét, rip-stop kalayan panél bolong privasi éntri ganda, sareng hateup sareng lantai diisolasi pikeun ngajaga anjeun teu nyaman sapeuting.Seueur banding anu asalna tina cangkang cangkang luhur tenda nyaéta setelan gancang sareng takedown, sareng Blade henteu aya pengecualian.Hiji jalma bisa gancang unclip ngan dua kait jeung gampang ngangkat pikeun muka, teras nyorong ka handap gently pikeun nutup jeung konci.Prosés lengkep ngan ukur sababaraha detik kanggo réngsé.

    cangkang dijieunna tina panas-tahan jeung suhu luhur alloy aluminium.(alumuniumTeuas hateup Top Tenda) Lawon nyaéta lawon poliéster 600D, salah sahiji anu pangkuatna di pasar.Éta tahan kaduruk, ogé tahan cai, UV sareng Mildew.Éta ngagaduhan jahitan anu dijahit, breathability anu saé, seleting tugas beurat komo rok anu pas dina ujung cangkang pikeun ngajauhan hujan ti jero.

    DSC_0083_副本_副本

    Triangle Aluminium Hard hateup luhur tenda-

    • Desain anu lega nawiskeun kamar sirah anu saé pikeun pinuh calik sareng bersantai di tenda sareng ningali pandangan tina jandéla sisi layar ageung.
    • Dijieun tina kualitas luhur 600D rip-stop ventilated coated poly-cotton bahan ku kituna anjeun bakal ditangtayungan tina malah hujan heaviest jeung angin.
    • → Kedap no-see-um reungit dina sakabéh jandéla jeung panto
    • → 4 kantong internal badag pikeun nyimpen gear jeung asesoris kémping
    • → Kasur busa dénsitas luhur 5cm ngajantenkeun anjeun saré di bumi
    • → Ngawengku kurung pamasangan universal anu ngamungkinkeun gampang dipasang pikeun kalolobaan rak hateup atanapi bar hateup saatos pasar

    spésifikasi produk

    Aluminium Hard cangkang hateup tenda luhur
    nyetél ukuran 209 * 139 * 150 cm
    Ukuran dilipat Ukuran dilipat
    Métode bubuka sareng nutup kutub hidrolik ditawarkeun nempatkeun up gaya
    Bahan cangkang ketebalan aluminium 1.5MM
    Warna cangkang Hideung, kulawu
    Kain 280g UV-tahan W/P, W/R poliéster Oxford
    Warna lawon Camo, khaki, kulawu,
    Kasur 5 cm High Density Busa
    panambih Tangga aluminium 2.3m (L)
    NW 62kg
    GW 74kg
    Ukuran bungkusan 215 * 140 * 24 cm

    tampilan rinci produk

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Produk Luar Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer ,tenda luhureun hateup ,kémping tenda, backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali