Borongan kémping 4X4 Top hateup rak hateup Tenda

Katerangan pondok:

Arcadia nyaéta 2-3 jalma gaya ngaganjel cangkang teuas aluminium hateup luhur tenda nu fits paling treuk, SUVs, gandeng, jeung mobil (tingali tab fitur pikeun beurat & dimensi), sarta datang dina dua ukuran.


  • Jumlah Pesanan Min.:10 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    spésifikasi produk

    Aluminium Hard cangkang hateup luhur tenda
    nyetél ukuran 209 * 139 * 150 cm
    Ukuran dilipat Ukuran dilipat
    Métode bubuka sareng nutup kutub hidrolik ditawarkeun nempatkeun up gaya
    Bahan cangkang ketebalan aluminium 1.5MM
    Warna cangkang Hideung, kulawu
    Kain 280g UV-tahan W/P, W/R poliéster Oxford
    Warna lawon Camo, khaki, kulawu,
    Kasur 5 cm High Density Busa
    panambih Tangga aluminium 2.3m (L)
    NW 62kg
    GW 74 kg
    Ukuran bungkusan 215 * 140 * 24 cm

    tampilan rinci produk

    3111
    T30-主图-21
    a385deb523fa1de6d88afb9ef6963ff

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Produsén borongan suplai kémping 4X4 hateup tenda.Encased dina awak unik-ngawangun mangrupakeun rohangan pikeun neundeun parabot keur sare.Nalika dibuka, témbok tenda diwangun tina kanvas awét, rip-stop kalayan panél bolong privasi éntri ganda, sareng hateup sareng lantai diisolasi pikeun ngajaga anjeun teu nyaman sapanjang wengi.Seueur banding anu asalna tina cangkang cangkang luhur tenda nyaéta setelan gancang sareng takedown, sareng Blade henteu aya pengecualian.Hiji jalma tunggal bisa gancang unclip ngan dua kait jeung gampang angkat pikeun muka, teras nyorong ka handap gently pikeun nutup jeung konci.Prosés lengkep ngan ukur sababaraha detik kanggo réngsé.

    cangkang dijieunna tina panas-tahan jeung suhu luhur alloy aluminium.(alumuniumTeuas hateup Top Tenda) Lawon nyaéta lawon poliéster 600D, salah sahiji anu pangkuatna di pasar.Éta tahan kaduruk, ogé tahan cai, UV sareng Mildew.Éta gaduh jahitan jahitan, breathability alus teuing, seleting tugas beurat komo rok anu pas di tepi dasar cangkang pikeun ngajaga hujan jauh ti jero.

    DSC_0083_副本_副本

    Triangle Aluminium Hard hateup luhur tenda-

    • Desain anu lega nawiskeun kamar sirah anu saé pikeun pinuh calik sareng bersantai di tenda sareng ningali pandangan tina jandéla sisi layar ageung.
    • Dijieun tina kualitas luhur 600D rip-stop ventilate coated poly-cotton bahan ku kituna anjeun bakal ditangtayungan tina malah hujan heaviest jeung angin.
    • → Kedap no-see-um reungit di sakabéh jandéla jeung panto
    • → 4 kantong internal badag pikeun nyimpen gear jeung asesoris kémping
    • → Kasur busa dénsitas luhur 5cm ngajadikeun anjeun sare di bumi
    • → Ngawengku kurung pamasangan universal anu ngamungkinkeun gampang dipasang pikeun kalolobaan rak hateup atanapi bar hateup saatos pasar

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Produk Luar Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer ,tenda luhureun hateup ,tenda kémping, ransel, kantong sare, tikar sareng séri ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali