Portabel méwah Tenda outdoor kémping waterproof Swag Inflatable Double Tenda

Katerangan pondok:

The basajan pikeun ngumpul, gampang dibawa, ultra-awét sapotong parabot kémping tenda ticks sagala buleud pikeun novices sarta ahli alike.wned a dewasa garis Produksi Ti bahan baku dibeuli, motong, jahit, ngumpul jeung bungkusan, kami geus ngadegkeun hiji. sistem manufaktur lengkep pikeun mastikeun sakabeh pesenan anu dikirimkeun dina waktu.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Tempat Asal
    Cina
    Ngaran Brand
    Arcadia
    Nomer modél
    Swag-07
    Kain
    400G Polycotton
    Luar Kemah Indéks waterproof
    2000-3000 mm
    Indéks waterproof handap
    1500-2000 mm
    Jenis Wangunan
    Pangwangunan Dumasar Kabutuhan
    Gaya Tenda
    Tipe Bracing Lempeng
    Usum
    Opat-musim Tenda
    Struktur
    Hiji Kamar Tidur
    Ngaran Produk
    Swag-07
    Ukuran
    215*145*87 cm
    Bahan Kain
    400G Polycotton
    Tipe
    1-2 jalma
    Lantai
    600G pvc
    Fitur
    Waterproof, ripstop
    Fungsi
    Gampang Nyetél
    Tiup tiup
    Diaméterna 10 CM
    Gaya
    Modis
    Logo
    Logo ngaropéa

    Rincian

    Rincian Arcadia swag:

    Ganda Ukuran: 215*145*87cm

    ukuran tunggal: 215*90*90cm

    Bahan: 400G Polycotton, waterproof 600mm

    Lantai: 450g PVC sareng 2 pcs tikar pikeun nempatkeun sapatu

    Kasur busa: 5cm/6CM/7CM

    Pos: SBS nomer 10

    Bagian: 4 pcs pasak, 2 pcs tali pituduh, nanganan pompa

    Lantai: 600G pvc

    kutub Inflatable: Diaméterna 10CM

    Bahan: TPU

    tenda swag

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.wned garis Produksi dewasa Ti bahan baku dibeuli, motong, jahit, ngumpul jeung bungkusan, kami geus ngadegkeun sistem manufaktur lengkep pikeun mastikeun sakabeh pesenan anu dikirimkeun dina waktu.Pesenan OEM sareng ODM Dibagéakeun Kalayan pangalaman karajinan puluhan taun dina tenda hateup, urang tiasa nyaluyukeun tenda dumasar kana desain, gambar atanapi conto anjeun.Sakur ideu anyar, hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kumaha carana ngawangun produk anu luar biasa.

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.mangrupa salah sahiji pabrik ngarah produk outdoor kalawan 15 taun pangalaman dina widang, specializing dina rarancang, pabrik jeung diobral tenda trailer,hateup luhur tenda OEM,Tenda Swag Australia,hateup mobil jeung leuwih.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali