14OZ Mewah Raja kanvas ganda kémping swag tenda

Katerangan pondok:

Solusi anu gampang pikeun akomodasi 'on the run' swag gaduh sajarah anu panjang di Australia - sanaos tempat kemah anjeun sanés ku billabong!


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ngaran Produk Kanvas kémpingtenda swag
    Modél Swag-06
    Ukuran unfolding 190*90*70cm (pikeun 1 jalma)

    215*146*85cm (pikeun 2 jalma)

    Kain 14OZ ripstop polycotton waterproof

    14OZ polycotton waterproof

    Panutup perjalanan Polycotton sami sareng swag

    (420D Oxford, PVC mangrupakeun pilihan)

    Warna Poék Gray, Light Gray, Beige, Héjo, jsb.
    Pilihan Tiang Tenda (2 pcs)
    Kasur busa 5-6CM
    Lantai 450G pvc
    Gantar Aluminium 8.5mm + kutub baja pikeun 1 jalma

    Aluminium 11mm + kutub baja pikeun 2 jalma

    Sleting SBS, Nomer 10 (YKK pilihan)
    Palabuhan Tianjin
    bank poto (5)
    bank poto (4)
    swag-biru-1

    Rincian

    H5f252d49d03048b5a6342c1342eae014A
    79763b393fdae8552118ce8ae9538a2
    H0bc74f1ef6c1477e9dc03520f272d4f5g

    Panjelasan Produk

    Dina 20 pon, étaSwag Tendasanes jenis tenda anu anjeun hoyong angkut nalika nuju perjalanan panjang.Pikeun festival musik, kémping mobil, sareng kagiatan anu sami, éta ngan ukur nawiskeun salah sahiji pilihan tempat panyumputan samentawis anu paling merenah.

    Dumasar swags Australia tradisional (éta kanvas bedrolls pagawe nomaden dibawa balik dina poé), éta tenda single-jalma nu merenah ngagulung nepi kana kantong mawa kanvas kaasup. Éta jumlahna kasarna ukuran kantong gym leutik, sahingga gampang. cukup pikeun kerekan kana taktak anjeun pikeun milarian tempat anu béda dina tempat festival atanapi ngalungkeun kana korsi tukang mobil

    Tenda Swag Tunggal06 mangrupikeun jinis swag anu paling umum ayeuna sareng sapertos tenda mini.TheTunggal Swag Sapuluht 06 hadir kalawan kutub jeung tali sarta ngabogaan kubah kanvas nu nyertakeun dasar kasur.

    swag-biru-1

    Tenda Swag Tunggal 06mangrupa alternatif alus teuing pikeun campers hayang hiji tempat kemah leuwih basajan tur ngan pilari wae keur bobo.Lapisan luhur kanvas dilaksanakeun di tempat jauh ti sirah anjeun ku kutub sarta layar serangga nyadiakeun anjeun ventilasi alus teuing, sarta tetep bebas nangtung.

    H73dbc09c29df48cc835e7aee0b49d24fC

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah kalawan pangalaman 20 taun 'di lapangan, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda, Tenda jongos,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, tikar jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali