kémping outdoor waterproof Inflatable kémping Kanvas Swag Tenda

Katerangan pondok:

Saderhana pikeun ngumpul, gampang dibawa, sapotong ultra-awét tina alat-alat kémping nyéépkeun sadaya kotak pikeun pemula sareng ahli sami.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Tempat Asal
    Cina
    Kasur busa
    5 cm
    Ngaran Brand
    Arcadia
    Nomer modél
    geuy 07
    Kain
    400G Polycotton
    Luar Kemah Indéks waterproof
    <1000 mm
    Indéks waterproof handap
    2000-3000 mm
    Jenis Wangunan
    Pangwangunan Dumasar Kabutuhan
    Gaya Tenda
    Tipe Bracing Lempeng
    Usum
    Opat-musim Tenda
    Struktur
    Hiji Kamar Tidur
    Ngaran Produk
    geuy 07
    Ukuran
    215 * 90 * 90 cm
    Bahan Kain
    400G Polycotton
    Tipe
    1-2 jalma
    Lantai
    600G pvc
    Fitur
    Waterproof, ripstop
    Tiup tiup
    Diaméterna 10 CM
    Fungsi
    Gampang Nyetél
    Gaya
    Modis
    Logo
    Logo ngaropéa

    Rincian

    Rincian Arcadia swag:

    Ganda Ukuran: 215*145*87cm

    ukuran tunggal: 215*90*90cm

    Bahan: 400G Polycotton, waterproof 600mm

    Lantai: 450g PVC sareng 2 pcs tikar pikeun nempatkeun sapatu

    Kasur busa: 5cm/6CM/7CM

    Pos: SBS nomer 10

    Bagian: 4 pcs pasak, 2 pcs tali pituduh, nanganan pompa

    Lantai: 600G pvc

    kutub Inflatable: Diaméterna 10CM

    Bahan: TPU

    tenda swag

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.mangrupa salah sahiji pabrik ngarah produk outdoor kalawan 15 taun pangalaman dina widang, specializing dina rarancang, pabrik jeung diobral tenda trailer,hateup luhur tenda OEM, Tenda Swag Australia,hateup mobil jeung leuwih.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali