Tenda Swag pangalusna pikeun kémping

Katerangan pondok:

Sadayana kabel, kabel sareng nyeri haté anu ngagaleuh atanapi ngawangun tenda énggal mangrupikeun masalah anu urang langkung resep ngahindari sadayana, janten urang resep tenda swag anu saé.Saderhana pikeun ngumpul, gampang dibawa, sapotong ultra-awét pakakas kémping kutu sadaya kotak pikeun pemula sareng ahli sami.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Pikeun uninitiated, kémping ahiasmangrupa cara nu panggampangna tur pangmerenahna pikeun kaluar na tentang on hiji petualangan.Hiji penemuan iconically Australia, étatenda swagnyaéta gulungan ranjang kanvas tradisional nu boga imah kasur ipis.Sacara umum, tenda swag mangrupikeun kantong bobo anu langkung maju anu nawiskeun panyalindungan tina unsur-unsur.Sarupa pisan tenda pikeun hiji jalma, aparat anu panjang sareng ipis seleting ka luhur, nutupan sakujur awak kalebet sirah anjeun.Waterproof, haneut jeung bug-tahan, nu hinatenda swag mangrupakeun inovasi kémping leres.

    Mangpaat pangbadagna atenda swagngalibatkeun genah tur betah.Kusabab anjeun dasarna tiasa leupaskeun toko sareng nyetél dimana waé,tenda swag tiasa janten cara anu pangsaéna pikeun ngalaman ker.Ku pinuh neuleumkeun diri dina bentang nu, Anjeun bisa skor hiji unparalleled tempoan leungeun mimiti wewengkon kémping dipilih Anjeun.

    initpintu_副本

     

    Tenda Swag Tunggal06 mangrupikeun jinis swag anu paling umum ayeuna sareng sapertos tenda mini.TheTunggal Swag Sapuluht 06 hadir kalawan kutub jeung tali sarta ngabogaan kubah kanvas nu nyertakeun dasar kasur.

     

    Tenda Swag Tunggal 06mangrupa alternatif alus teuing pikeun campers hayang hiji tempat kemah leuwih basajan tur ngan pilari wae keur bobo.Lapisan luhur kanvas diayakeun di tempat jauh ti sirah anjeun kalawan kutub sarta layar serangga nyadiakeun anjeun ventilasi alus teuing, sarta tetep bebas nangtung.

    Spésifikasi

    Ngaran Produk kémping kanvastenda swag
    Modél Swag-06
    Ukuran unfolding 190*90*70cm (pikeun 1 jalma)

    215*146*85cm (pikeun 2 jalma)

    Kain 14OZ ripstop polycotton waterproof

    14OZ polycotton waterproof

    Panutup perjalanan Polycotton sami sareng swag

    (420D Oxford, PVC mangrupakeun pilihan)

    Warna Poék Gray, Light Gray, Beige, Héjo, jsb.
    Pilihan Tiang Tenda (2 pcs)
    Kasur busa 5-6CM
    Lantai 450G pvc
    Gantar Aluminium 8.5mm + kutub baja pikeun 1 jalma

    Aluminium 11mm + kutub baja pikeun 2 jalma

    Sleting SBS, Nomer 10 (YKK pilihan)
    Palabuhan Tianjin

    Rincian

    swag-detail

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda, Tenda jongos,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali