Tenda Swag pangalusna pikeun kémping

Katerangan pondok:

Sadayana kabel, kabel sareng nyeri haté anu ngagaleuh atanapi ngawangun tenda énggal mangrupikeun masalah anu urang langkung resep ngahindari sadayana, naha éta urang resep tenda swag anu saé.Saderhana pikeun ngumpul, gampang dibawa, sapotong ultra-awét tina alat-alat kémping nyéépkeun sadaya kotak pikeun pemula sareng ahli sami.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ngaran Produk Kanvas kémpingtenda swag
    Modél Swag-06
    Ukuran unfolding 190*90*70cm (pikeun 1 jalma)

    215*146*85cm (pikeun 2 jalma)

    Kain 14OZ ripstop polycotton waterproof

    14OZ polycotton waterproof

    Panutup perjalanan Polycotton sami sareng swag

    (420D Oxford, PVC mangrupakeun pilihan)

    Warna Poék Gray, Light Gray, Beige, Héjo, jsb.
    Pilihan Tiang Tenda (2 pcs)
    Kasur busa 5-6CM
    Lantai 450G pvc
    Gantar Aluminium 8.5mm + kutub baja pikeun 1 jalma

    Aluminium 11mm + kutub baja pikeun 2 jalma

    Sleting SBS, Nomer 10 (YKK pilihan)
    Palabuhan Tianjin
    4-swag-06
    3-swag-06
    initpintu_副本

    Rincian

    H5f252d49d03048b5a6342c1342eae014A
    微信图片_20220725090151
    H0bc74f1ef6c1477e9dc03520f272d4f5g

    Panjelasan Produk

    Pikeun uninitiated, kémping ahiasmangrupakeun cara nu panggampangna tur pangmerenahna pikeun kaluar jeung ngeunaan hiji petualangan.Hiji penemuan iconically Australia, étatenda swagnyaéta gulungan ranjang kanvas tradisional nu boga imah kasur ipis.Sacara umum, tenda swag mangrupikeun kantong bobo anu langkung maju anu nawiskeun panyalindungan tina unsur-unsur.Sarupa pisan tenda hiji jalma, aparat ipis anu panjangna seleting ka luhur, nutupan sakujur awak kaasup sirah anjeun.Waterproof, haneut jeung bug-tahan, nu hinatenda swag mangrupakeun inovasi kémping leres.

    Mangpaat pangbadagna atenda swagngalibatkeun genah tur betah.Kusabab anjeun dasarna tiasa leupaskeun toko sareng nyetél dimana waé,tenda swag tiasa janten cara anu pangsaéna pikeun ngalaman ker.Ku pinuh neuleumkeun diri dina bentang nu, anjeun tiasa skor hiji unparalleled tempoan leungeun mimiti wewengkon kémping dipilih Anjeun.

    initpintu_副本

     

    Tenda Swag Tunggal06 mangrupikeun jinis swag anu paling umum ayeuna sareng sapertos tenda mini.TheTunggal Swag Sapuluht 06 hadir kalawan kutub jeung tali sarta ngabogaan kubah kanvas nu nyertakeun dasar kasur.

     

    Tenda Swag Tunggal 06mangrupa alternatif alus teuing pikeun campers hayang hiji tempat kemah leuwih basajan tur ngan pilari wae keur bobo.Lapisan luhur kanvas dilaksanakeun di tempat jauh ti sirah anjeun ku kutub sarta layar serangga nyadiakeun anjeun ventilasi alus teuing, sarta tetep bebas nangtung.

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,tenda kémping, Tenda jongos,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, tikar jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali