Borongan outdoor kémping kanvas portabel ganda Swag tenda hiking

Katerangan pondok:

Solusi anu gampang pikeun akomodasi 'on the run' swag gaduh sajarah anu panjang di Australia - sanaos tempat kemah anjeun sanés ku billabong!


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    TheSwag Tendamangrupakeun alternatif hébat nalika tujuanana pikeun ngarambat lampu.Naha anjeun pejuang sabtu minggu anu nuju nyetél base camp atanapi ker luar dina wisata fishing atanapi moro, kami ngagaduhan katutupan anjeun.Tenda ieu cukup tangguh pikeun cuaca naon waé.Diideuan ku overlanders Australia, tenda ieu gancang jeung gampang diatur-up na breakdown.Rooftop tenda téh hébat, tapi unggal waktos Anjeun hoyong buka ngajajah, anjeun kudu nempatkeun eta jauh nu janten nyeri badag.

    Tenda Swag Tunggal06 gampang diakses, sabab tiasa dibuka sapanjang panjangna.Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun bobo handapeun béntang, masih ditangtayungan tina serangga ngaganggu ku témbok bolong.Akibatna, tenda anjeun bakal salawasna jadi nice jeung tiis, sanajan salila poé panas panas.Éta mangrupikeun ventilasi pamungkas.Lebar tambahan digabungkeun sareng kasur anu langkung kandel ngajamin anjeun tiasa bobo wengi anu saé.

    Swag Sapuluht 06 kémping setup nyaéta sarupaning gaya kémping nu panggampangna tur basajan, éta nyadiakeun camp basajan tur gampang nyetél - kirang hal pikeun nyetél tur kirang hal pikeun pak jauh, leuwih gancang pikeun nyetél. Swag Tenda 06 diwangun kana desain sturdy tur bisa nahan rupa-rupa kaayaan cuaca.

    Tenda Swag Tunggal06 mangrupikeun jinis swag anu paling umum ayeuna sareng sapertos tenda mini.TheTunggal Swag Sapuluht 06 hadir kalawan kutub jeung tali sarta ngabogaan kubah kanvas nu nyertakeun dasar kasur.

    11111

    Tenda Swag Tunggal 06mangrupa alternatif alus teuing pikeun campers hayang hiji tempat kemah leuwih basajan tur ngan pilari wae keur bobo.Lapisan luhur kanvas diayakeun di tempat jauh ti sirah anjeun kalawan kutub sarta layar serangga nyadiakeun anjeun ventilasi alus teuing, sarta tetep bebas nangtung.

    Spésifikasi

    Ngaran Produk kémping kanvastenda swag
    Modél Swag-06
    Ukuran unfolding 190*90*70cm (pikeun 1 jalma)

    215*146*85cm (pikeun 2 jalma)

    Kain 14OZ ripstop polycotton waterproof

    14OZ polycotton waterproof

    Panutup perjalanan Polycotton sami sareng swag

    (420D Oxford, PVC mangrupakeun pilihan)

    Warna Poék Gray, Light Gray, Beige, Héjo, jsb.
    Pilihan Tiang Tenda (2 pcs)
    Kasur busa 5-6CM
    Lantai 450G pvc
    Gantar Aluminium 8.5mm + kutub baja pikeun 1 jalma

    Aluminium 11mm + kutub baja pikeun 2 jalma

    Sleting SBS, Nomer 10 (YKK pilihan)
    Palabuhan Tianjin

    Rincian

    swag-detail

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,kémping tenda, Tenda jongos,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali