Borongan outdoor kémping kanvas portabel ganda Swag tenda hiking

Katerangan pondok:

Solusi anu gampang pikeun akomodasi 'on the run' swag gaduh sajarah anu panjang di Australia - sanaos tempat kemah anjeun sanés ku billabong!


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Swag-Tenda
    produk-2
    bank poto (2)
    H5f252d49d03048b5a6342c1342eae014A

    Spésifikasi

    Ngaran Produk Kanvas kémpingtenda swag
    Modél Swag-06
    Ukuran unfolding 190*90*70cm (pikeun 1 jalma)

    215*146*85cm (pikeun 2 jalma)

    Kain 14OZ ripstop polycotton waterproof

    14OZ polycotton waterproof

    Panutup perjalanan Polycotton sami sareng swag

    (420D Oxford, PVC mangrupakeun pilihan)

    Warna Poék Gray, Light Gray, Beige, Héjo, jsb.
    Pilihan Tiang Tenda (2 pcs)
    Kasur busa 5-6CM
    Lantai 450G pvc
    Gantar Aluminium 8.5mm + kutub baja pikeun 1 jalma

    Aluminium 11mm + kutub baja pikeun 2 jalma

    Sleting SBS, Nomer 10 (YKK pilihan)
    Palabuhan Tianjin

    Rincian

    Rincian Arcadia swag:

    Ukuran Ganda: 210/155/85 cm/ukuran tunggal: 210/95/85 cm

    Bahan: 14oz ripstop polycotton

    Lantai: 450g PVC sareng 2 pcs tikar pikeun nempatkeun sapatu
    Kasur busa: 5cm/6CM/7CM

    Pos: SBS nomer 10

    Packing tas: PVC Oxford

    Tihang: aluminium

    79763b393fdae8552118ce8ae9538a2
    H0bc74f1ef6c1477e9dc03520f272d4f5g

    Bungkusan & Pangiriman

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrikan produk luar sareng 15 taun pangalaman di lapangan, khusus dina desain, pabrik sareng penjualan tenda trailer, tenda hateup, hateup mobil sareng seueur deui.Produk urang henteu ngan kuat sarta awét, tapi ogé geulis dina penampilan sarta dijual di sakuliah dunya.Simkuring boga reputasi bisnis alus di pasar global, kalawan tim pisan profésional, désainer unggulan, insinyur ngalaman tur pagawe terampil.Tangtu, fasilitas kémping kualitas luhur sadia kalawan harga kalapa.Ayeuna sadayana hoyong nyumponan kabutuhan anjeun.Kabijakan bisnis urang nyaéta "integritas, kualitas, kegigihan".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma, inovasi kontinyu".Miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.

    Panjelasan Produk

    TheSwag Tendamangrupakeun alternatif hébat nalika tujuanana pikeun ngarambat lampu.Naha anjeun pejuang sabtu minggu anu nuju nyetél base camp atanapi ker luar dina wisata fishing atanapi moro, kami ngagaduhan katutupan anjeun.Tenda ieu cukup tangguh pikeun cuaca naon waé.Diideuan ku overlanders Australia, tenda ieu gancang jeung gampang diatur-up na breakdown.Rooftop tenda téh hébat, tapi unggal waktos Anjeun hoyong buka ngajajah, anjeun kudu nempatkeun eta jauh nu janten nyeri badag.

    Tenda Swag Tunggal06 gampang diakses, sabab tiasa dibuka sapanjang panjangna.Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun bobo handapeun béntang, masih ditangtayungan tina serangga ngaganggu ku témbok bolong.Akibatna, tenda anjeun bakal salawasna jadi nice jeung tiis, sanajan salila poé panas panas.Éta mangrupikeun ventilasi pamungkas.Lebar tambahan digabungkeun sareng kasur anu langkung kandel ngajamin anjeun tiasa bobo wengi anu saé.

    Swag Sapuluht 06 kémping setup nyaéta saperti gaya kémping nu panggampangna tur basajan, éta nyadiakeun camp basajan tur gampang nyetél - kirang hal pikeun nyetél tur kirang hal pikeun pak jauh, leuwih gancang mun nyetél.Swag Tenda 06 diwangun kana desain sturdy sarta bisa nahan rupa-rupa kaayaan cuaca.

    Tenda Swag Tunggal06 mangrupikeun jinis swag anu paling umum ayeuna sareng sapertos tenda mini.TheTunggal Swag Sapuluht 06 hadir kalawan kutub jeung tali sarta ngabogaan kubah kanvas nu nyertakeun dasar kasur.

    11111

    Tenda Swag Tunggal 06mangrupa alternatif alus teuing pikeun campers hayang hiji tempat kemah leuwih basajan tur ngan pilari wae keur bobo.Lapisan luhur kanvas dilaksanakeun di tempat jauh ti sirah anjeun ku kutub sarta layar serangga nyadiakeun anjeun ventilasi alus teuing, sarta tetep bebas nangtung.

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer,tenda luhureun hateup,tenda kémping, Tenda jongos,tenda pancuran,backpacks, kantong keur sare, tikar jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali