Portabel 4X4 4wd suv Mobil 270 Derajat Foxwing Batwing Rear Awning Tenda kémping

Katerangan pondok:

Cocog jeung kulawarga kémping, bahan kanvas waterproof, portabel 4X4 4wd mobil suv 270 gelar Foxwing Batwing pungkur tenda kémping.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    spésifikasi:

    Jenis produk:

    SUV Car Sisi Foxwing kere Tenda hateup Top Tenda

    model:

    270

    Ukuran Unfolding:

    sakumaha gambar atawa ngaropéa

    lawon:

    600D Poliéster rip-stop, Kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating / 280g Polycotton

    Panutup perjalanan:

    600G PVC panutup lebu

    warna:

    Sandstone, alam, beige, Gray, krim.jsb.

    Kutub:

    kutub aluminium 22/25MM, ketebalan: 1MM

    Pilihan

    Robah Kamar / Kamar bolong / ekstensi / bracket alloy

    Kode HS

    6306220090

    Palabuhan

    Tianjin

    tampilan rinci produk

    bank poto

    Panjelasan Produk

    6703 model tenda kere nyadiakeun Anjeun sareng wewengkon ngiuhan kuat, di mana Anjeun bisa ngatur dapur kémping, atawa seating / wewengkon sésana di tengah.Jaket kere didamel tina 420D oxford rip -stop, kalayan lapisan pvc kandel di jero, anu tahan kana tekanan cai 3000, anti-ultraviolet, tahan ngagem, anti sepuh, sareng tahan seuneu.

    bank poto (3)3副本

    Tenda kereFitur sareng kauntungan:

    1: fléksibel ningkatna - kurung kaasup, bisa dipasang ka paling sadia rak hateup jeung rel
    2: 5 sqm hujan jeung wewengkon ditangtayungan panonpoé
    3: setelan super gancang - nyokot ngan hiji atawa dua menit pikeun nyetél kere Anjeun
    4: pigura aluminium sabudeureun - pikeun stabilitas maksimum sarta lalawanan angin
    5: panutup perjalanan PVC tugas beurat kalawan seleting ngajaga kere anjeun tina hujan jeung kokotor (ogé ngajaga lalawanan hawa di minimum bari nyetir)
    6: kutub twistlock aluminium ngurangan beurat sakabéh jeung waktu setelan whilst nyadiakeun stabilitas maksimum
    7: sudut bertulang manjangkeun umur produk sacara signifikan
    9: ngalegaan nepi ka 2.1m dina jangkungna, jadi lolobana jalma bisa comfortably nangtung handapeun kere produk idéal pikeun pamayang filleting nyekel maranéhanana kaluar panonpoé.

    Métode operasi pikeun rujukan:
    Kerengagunakeun rak hateup Inno Racks salaku titik jangkar dina mobil sareng dipasang kana pamawa / cross-bar.
    lawon sahadé boga palapis tahan cai guna ngusir présipitasi cahaya.
    Nuansa samping ngagantelkeun kana tempat teduh overhead utama ku hook-and-loop fasteners jeung nuansa ieu ngidinan Anjeun pikeun meungpeuk panonpoé ti sisi.
    Tiang, tali, sareng pasak anu tiasa disaluyukeun panjangna ngabantosan anjeun ngamankeun sareng nyetél tempat teduh ieu pikeun ngajaga tempat anu anjeun peryogikeun.
    Paket ngawengku kere, tihang, pasak, tali, kenop-kacang, bolts pondok, sarta bolts panjang.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali