Pop Up badag És insulated Tiis Cuaca Fishing lauk mas fishing bivvy waterproof Tenda

Katerangan pondok:

【Cocok pikeun Loba Kajadian】 - Bisa nampung nepi ka 6 / 8 jalma, 2.5M luhur di tengah, 2M dina saban gigir.Aya cukup spasi pikeun gatherings outdoor sarta acara.Éta idéal pikeun bisnis atawa gatherings hiburan, kawinan, acara backyard, téras luang, kémping, piknik jeung pihak, acara olahraga, méja karajinan, pasar ngewa, jsb.


  • Jumlah Pesanan Min.:30 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    Ngaran Produk: És Fishing Tenda Moro blinds
    ukuran: 180 * 180 * 205 cm
    195 * 195 * 225 cm
    220 * 220 * 245 cm
    lawon: 420D Oxford / Polycotton, tahan cai, anti angin
    Kutub: Diaméterna 9.5MM fiberglass
    Fitur husus: 1) Pop up tenda, gampang pikeun nyetél.
    2) Desain sampurna pikeun solokan jauh hujan.
    3) Tenda handap dikurilingan, ulah hawa tiis datang ka jero.
    4) No floor, bisa lauk dina és, atawa bisa dipaké salaku pribadi ngarobah kamar, toilét room.Also bisa dipaké salaku tenda normal jeung mat cocog.
    5) 2 panto, 2 jandéla, 2 liang hawa bolong.
    6) Jandéla bolong sareng jandela PVC tiasa dicabut.
    7) Jalma bisa nangtung di jero kalawan bébas, spasi badag pikeun ngarasakeun.

    Rincian

    rinci-inpormasi
    rinci-fishing-ténda

    ténda mancing

    【Setelan Gampang sareng Gancang】 -Arcadia Portabel tendangagunakeun téhnologi push-top, nu bisa gancang nyetél dina 60 detik.Hadir sareng kantong mawa pikeun gampang diangkut.Beuratna ngan 25,1 / 34 pon, anjeun tiasa nyandak sareng anjeun.

    【Bingkai Stabil sareng Awét】 - Tenda dilengkepan ku 9 studs taneuh sareng 2/5 tali tarik, anu tiasa ngalereskeun handap sareng luhur tenda dina taneuh.Rod rojongan jero dijieunna tina orat, nu pisan tangguh tur bisa tahan sagala kagiatan outdoor, sahingga anjeun bersantai dina spasi nyaman.
    【Kain tahan cuaca】 - Panutup luhur tenda didamel tina lawon Oxford 600D kalayan panyalindungan UV 50+, anu tiasa ngabantosan ngahalangan sinar panonpoé anu ngabahayakeun.Panel bolong anyaman pageuh ngajaga anjeun tina tatu bari ngajaga ventilasi éféktif.Dikuatkeun sudut sareng kelim pikeun ningkatkeun stabilitas.TEU LIGAKEUN JEUNG HUJAN BARAT.Punten nempatkeun éta dina dinten hujan pikeun manjangkeun umur jasa.【Cocok pikeun Loba Kajadian】 - Bisa nampung nepi ka 6 / 8 urang, 2.5M luhur di tengah, 2M dina saban gigir.Aya cukup spasi pikeun gatherings outdoor sarta acara.Éta idéal pikeun bisnis atawa gatherings hiburan, kawinan, acara backyard, téras luang, kémping, piknik jeung pihak, acara olahraga, méja karajinan, pasar ngewa, jsb.
    【Pakét Ngawengku】 - 1 tenda pop-up, 9 tihang tenda, 2/5 tali lashing, 1 mawa kantong jeung parentah.

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd diadegkeun dina taun 2009, Anu khusus dina desain sareng produksi Tenda Trailer, Tenda Hateup, Kere, Tenda Bel, Tenda Kanvas, Tenda Camping, sareng saterasna.Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwégia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara.

    Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd parantos janten produsén tenda utama di Cina Anu Milik merek luar ruangan "Arcadia".

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali