Tenda Glamping Luar Pop-Up Portabel Hub 6 Sisi Layar Awét Ténda Camping Mancing Gazebo

Katerangan pondok:

gampang tur gancang pikeun nyetél tur nawarkeun jangkungna nangtung sampurna pikeun acara olahraga outdoor.Éta nyayogikeun panyalindungan tina panonpoé, angin, hujan, nalika mancing, moro, sareng seueur deui.Tempat panyumputan disetél dina sababaraha detik sareng gampang dilipat kana kantong na.


  • Jumlah Pesanan Min.:30 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ukuran Paket
    190*37*37 cm
    Kain
    600D rip stop oxford kalayan lapisan PU,
    Lapisan bolong
    120 g/m² kasa tugas beurat
    Gantar
    14mm SOLID fiberglass bracket, sirah logam
    Puseur Jangkungna
    2.5M

    Rincian

    Fitur

    【Setelan Gampang sareng Gancang】 -Arcadia Portabel Gazebo tendangagunakeun téhnologi push-top, nu bisa gancang nyetél dina 60 detik.Hadir sareng kantong mawa pikeun gampang diangkut.Beuratna ngan 25,1 / 34 pon, anjeun tiasa nyandak sareng anjeun.

    【Bingkai Stabil sareng Awét】 - Tenda dilengkepan ku 9 studs taneuh sareng 2/5 tali tarik, anu tiasa ngalereskeun handap sareng luhur tenda dina taneuh.Rod rojongan jero dijieunna tina orat, nu pisan tangguh tur bisa tahan sagala kagiatan outdoor, sahingga anjeun bersantai dina spasi nyaman.

    【Kain tahan cuaca】 - Panutup luhur tenda didamel tina lawon Oxford 600D kalayan panyalindungan UV 50+, anu tiasa ngabantosan ngahalangan sinar panonpoé anu ngabahayakeun.Panel bolong anyaman pageuh ngajaga anjeun tina tatu bari ngajaga ventilasi éféktif.Dikuatkeun sudut sareng kelim pikeun ningkatkeun stabilitas.TEU LIGAKEUN JEUNG HUJAN BARAT.Punten nempatkeun éta dina dinten hujan pikeun manjangkeun umur jasa.

    【Cocok pikeun Loba Kajadian】 - Bisa nampung nepi ka 6 / 8 urang, 2.5M luhur di tengah, 2M dina saban gigir.Aya cukup spasi pikeun gatherings outdoor sarta acara.Éta idéal pikeun bisnis atawa gatherings hiburan, kawinan, acara backyard, téras luang, kémping, piknik jeung pihak, acara olahraga, méja karajinan, pasar ngewa, jsb.

    【Pakét Ngawengku】 - 1 tenda pop-up, 9 tihang tenda, 2/5 tali lashing, 1 mawa kantong jeung parentah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali