Luar kémping héksagonal Kanopi Rainproof Sunscreen sahadé Tenda

Katerangan pondok:

Tarp ieu tiasa dianggo dina sababaraha konfigurasi, salaku ruang tamu tambahan di payuneun tenda anjeun atanapi tempat panyumputan tambahan pikeun ngajagi barang-barang anjeun tina hujan sareng angin.Henteu ngan ukur tiasa dipatok kana taneuh, tapi anjeun ogé tiasa nganggo tangkal naon waé anu aya.


  • Jumlah Pesanan Min.:50 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi
    barang nilai
    Tempat Asal Cina
    Hebei
    Ngaran Brand Arcadia Luar
    Nomer modél C-01
    Luar Kemah Indéks waterproof 2000-3000 mm
    Kategori kurung Batang baja
    Indéks waterproof handap 2000-3000 mm
    is_customized Sumuhun
    Kategori Tenda pikeun 5-8 Jalma
    Ukuran 520*420CM
    Bahan Kain 210G polycotton, waterproof 600MM
    Pasak 14 * 300mm
    Kutub tihang baja, ngalukis warna hideung
    Ngaran Produk Tenda Kanopi
    Pamakéan Luar kémping Hiking iinditan
    Warna Warna ngaropéa
    Logo Logo custom
    Fitur Tugas beurat
    Jenis Wangunan Bukaan Otomatis Gancang

    Panjelasan Produk

    Tenda Kanopi
    Tenda Kanopi
    Tenda Kanopi2
    Tenda Kanopi3
    Tenda Kanopi5
    Fitur
    Gampang dianggo Terpal ieu tiasa dianggo dina sababaraha konfigurasi, salaku ruang tamu tambahan di payuneun tenda anjeun atanapi tempat panyumputan tambahan pikeun ngajagi barang-barang anjeun tina hujan sareng angin.Henteu ngan ukur tiasa dipatok kana taneuh, tapi anjeun ogé tiasa nganggo tangkal naon waé anu aya.Kalenturan Tarp ieu tiasa dikonpigurasi ku sababaraha cara naha éta kalayan tenda leutik atanapi ageung.Diménsi terpal urang bisa variatif ku ngagunakeun sistem "ceuli" disadiakeun.Ngurangan panas Téknologi seger Eksklusif sareng dipaténkeun: sacara signifikan ngirangan suhu anu dirasakeun dina tarp nalika kakeunaan sinar panonpoé langsung.Perlindungan panonpoé Kain dilapis pérak SPF 50+.Awas: jumlah badag sinar UV bisa nembus sisi.Jaga kulit anjeun ku sunscreen.Waterproofing tina terpal lawon poliéster coated polyurethane waterproof (2.000 mm) - kelim tengah waterproofed kalawan strip panas-disegel.Rintangan angin Pasak taneuh didamel tina baja galvanis 14 mm pikeun résistansi twisting anu saé.Kusabab ukuran produk, éta leres-leres tiasa nangkep angin ku kituna anjeun tiasa nurunkeun lawon di sisi angin sareng ningkatkeun jumlah titik kantétan.
    Bungkusan & Pangiriman

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd diadegkeun dina taun 2009, Anu khusus dina desain sareng produksi Tenda Trailer, Tenda Hateup, Kere, Tenda Bel, Tenda Kanvas, Tenda Camping, sareng saterasna.Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwégia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara.

    Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd parantos janten produsén tenda utama di Cina Anu Milik merek luar ruangan "Arcadia".

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Produk Kami

    Trailer Tenda: lanté lemes (7ft, 9ft,12ft), lantai teuas (fold pungkur, melu hareup)
    Hateup Top Tenda: lemes hateup tenda luhur, Hard Shell hateup Top Tenda, Awnings
    Tenda Bell: 3m, 4m, 5m, 6m, 7m
    Kemah Tenda
    Tenda fishing: lapisan tunggal, gaya termal
    Swag: Swag Tunggal, Ganda Swag
    Jsb.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali