6 Sisi Anti Nyamuk Perjalanan Layar Panyumputan Portabel Pop Up Gazebo Tenda Gampang Dipasang dina 60 Detik

Katerangan pondok:

The Carp Zoom Pasang Tenda Pancing Gancang gampang sareng gancang diatur sareng nawiskeun jangkungna nangtung anu sampurna pikeun acara olahraga luar.Éta nyayogikeun panyalindungan tina panonpoé, angin, hujan, nalika mancing, moro, sareng seueur deui.Tempat panyumputan disetél dina sababaraha detik sareng gampang dilipat kana kantong na.


  • Jumlah Pesanan Min.:30 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Spésifikasi

    Ukuran Paket
    190*37*37 cm
    Kain
    600D rip stop oxford kalayan lapisan PU,
    Lapisan bolong
    120 g/m² kasa tugas beurat
    Gantar
    14mm SOLID fiberglass bracket, sirah logam
    Puseur Jangkungna
    2.5M

    Fitur

    【Setelan Gampang sareng Gancang】 -Arcadia Portabel Gazebo tendangagunakeun téhnologi push-top, nu bisa gancang nyetél dina 60 detik.Hadir sareng kantong mawa pikeun gampang diangkut.Beuratna ngan 25,1 / 34 pon, anjeun tiasa nyandak sareng anjeun.

    【Bingkai Stabil sareng Awét】 - Tenda dilengkepan ku 9 studs taneuh sareng 2/5 tali tarik, anu tiasa ngalereskeun handap sareng luhur tenda dina taneuh.Rod rojongan jero dijieunna tina orat, nu pisan tangguh tur bisa tahan sagala kagiatan outdoor, sahingga anjeun bersantai dina spasi nyaman.
    【Kain tahan cuaca】 - Panutup luhur tenda didamel tina lawon Oxford 600D kalayan panyalindungan UV 50+, anu tiasa ngabantosan ngahalangan sinar panonpoé anu ngabahayakeun.Panel bolong anyaman pageuh ngajaga anjeun tina tatu bari ngajaga ventilasi éféktif.Dikuatkeun sudut sareng kelim pikeun ningkatkeun stabilitas.TEU LIGAKEUN JEUNG HUJAN BARAT.Punten nempatkeun éta dina dinten hujan pikeun manjangkeun umur jasa.
    【Cocok pikeun Loba Kajadian】 - Bisa nampung nepi ka 6 / 8 urang, 2.5M luhur di tengah, 2M dina saban gigir.Aya cukup spasi pikeun gatherings outdoor sarta acara.Éta idéal pikeun bisnis atawa gatherings hiburan, kawinan, acara backyard, téras luang, kémping, piknik jeung pihak, acara olahraga, méja karajinan, pasar ngewa, jsb.
    【Pakét Ngawengku】 - 1 tenda pop-up, 9 tihang tenda, 2/5 tali lashing, 1 mawa kantong jeung parentah.

    Rincian

    FishingTentdetail2
    FishingTentdetails
    Tenda Pancing3
    Tenda Pancing7

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd diadegkeun dina taun 2009, Anu khusus dina desain sareng produksi Tenda Trailer, Tenda Hateup, Kere, Tenda Bel, Tenda Kanvas, Tenda Camping, sareng saterasna.Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Australia, Selandia Baru, Norwégia, Eropa, Amérika sareng Asia Tenggara.

    Saatos ampir 20 taun pamekaran sareng inovasi kontinyu, Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd parantos janten produsén tenda utama di Cina Anu Milik merek luar ruangan "Arcadia".

    Palayanan palanggan

    kalayan tim téknis 8 jalma kami, wilujeng sumping pesenan OEM sareng ODM, Teras urang tiasa ngalakukeun sakumaha gambar anjeun, sampel.Sajaba ti éta, urang boga tim jualan profésional urang, kalawan 6 salespersons, 2 sanggeus jualan na 2 staf rojongan jualan nu mantuan pikeun ngatur pengiriman barang jeung dokumén.Tujuan kami nyaéta nyayogikeun jasa profésional, tepat waktu sareng konstruktif.

    Kontrol kualitas

    Kadali kualitas tina meuli bahan, lajeng salila produksi .When urutan rengse, urang bakal nyetél unggal PCS sarta ngalakukeun inspeksi hiji-hiji, pikeun mastikeun dulur kualitas alus saméméh pangiriman.

    Naha milih kami

    1. Simkuring boga tim teknis profésional, sampel sarta gambar bisa ngaropéa

    2. pabrik sorangan kalawan leuwih ti 80 pagawe, pagawe terampil sarta ngalaman

    3. inspeksi kadali kualitas ketat pikeun mastikeun 100% mumpuni

    5.Low MOQ

    6. Bisa ngabales dina 12 jam

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd.

    - Zona Industri Kangjiawu, Guan, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina, 065502

    Surélék

    Mob/Whatsapp/Wechat

    - 0086-15910627794


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali