Pabrik grosir sareng eceran pancuran tenda

Katerangan pondok:

INSTALASI INSTAN-Dirancang pikeun genah utmost tenda popup instan urang bisa nyetél instan tur anu sarua gampang melu deui kana kantong mawa kaasup.


  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Urutan Sampel:Ngarojong
  • logo ngaropéa:Ngarojong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Privasi tambahan.Idéal pikeun perjalanan darat jeung kémping Overland Vehicle Systems nomaden Gancang Deploying Car Sisi Pancuran bakal nyadiakeun Anjeun sareng privasi nalika ngarobah atawa showering.Kamar Pancuran hampang, merenah, sareng gampang diatur.Éta gampang dipasang kana rak hateup kendaraan anjeun sapertos kere tradisional kalayan kurung L anu disayogikeun sareng dipasang perkakas baja stainless.

    Bahan Kualitas.Overland Vehicle Systems Nomadic Car Side Shower didamel tina lawon 420D Oxford Rip Stop anu berprestasi tinggi sareng gaduh panangan dukungan lipatan aluminium.Tembok tirai hareup ngagaduhan seleting dua sisi anu beurat anu ngamungkinkeun aksés gampang asup sareng kaluar tina Pancuran Sisi Mobil Nomadic.Kantong panyimpenan terpadu 1000D waterproof PVC kalebet.

    Aplikasi.Kalayan fitment universal ieu Sistem Kendaraan Overland Nomadic Gancang Deploying Car Side Shower bakal dipasang kana kendaraan naon waé anu dilengkepan rak hateup.Setélan gancang sareng gampang, kantun buka zip, lipat sareng patok.

    shwoer tent -1

    Spésifikasi

    Ngaran Produk tenda pancuran pikeun mobil
    Ukuran bungkusan 120*20*15cm
    Beurat kotor 13 kg
    Kain Awak 600D Poliéster rip-stop, Kapang tahan, panyalindungan UV, waterproof PU coating / 280g Polycotton
    Panutup 600G PVC panutup lebu
    Warna Khaki, kulawu poék, kulawu lampu, héjo.jsb
    Jaminan Kualitas 12 bulan
    model lumaku Sakur mobil nganggo sistem rak hateup anu tiasa dianggo.

    PAKET AKSESORIS KOMPREHENSIF–

    pakét ngawengku hiji

    (1) pop up kanopi tenda +

    hiji (1) mawa kantong +

    opat (4) logam ningkatna patok +

    tambahan diwangun-di-kantong pikeun nyimpen kenop telepon atawa dompét +

    jemuran terpadu pikeun ngagaringkeun baju sareng anduk anjeun.

    tampilan rinci produk

    Bisa ngaropéa warna produk, ukuran, LOGO

    Tentang Kami

    Arcadia Camp & Luar Produk Co., Ltd. nyaeta salah sahiji pabrik produk outdoor ngarah jeung 20 taun pangalaman dina widang, specializing dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual produk ngawengku.tenda trailer ,tenda luhureun hateup ,kémping tenda, tenda pancuran ,backpacks, kantong keur sare, Mats jeung runtuyan ayunan.Barang kami henteu ngan ukur kuat sareng awét tapi ogé kalayan penampilan anu saé, populer pisan di dunya.Kami gaduh reputasi bisnis anu saé di pasar global sareng tim anu profésional pisan, désainer anu saé, insinyur ngalaman sareng padamel anu terampil.Pasti, fasilitas kémping kualitas luhur kalawan harga kalapa bisa disadiakeun.Ayeuna dulur pinuh gairah pikeun ngalayanan paménta anjeun.Prinsip bisnis urang nyaeta "kajujuran, kualitas luhur, sarta Persib".Prinsip desain kami nyaéta "berorientasi jalma sareng inovasi konstan".Miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang jeung konsumén sakuliah dunya.Kami ngarepkeun kadatangan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali